Neokon héja érkezik Trump mellé

2018. március 23. 17:52

John Boltont nemzetbiztonsági tanácsdóvá nevezte ki Donald Trump, Bolton csapást mérne Észak-Koreára.

2018. március 23. 17:52

Itt az ideje, hogy megnyomjuk a pánikgombot – írja a Slate.  

John Boltont nemzetbiztonsági tanácsadóvá nevezte ki Donald Trump. Ez a döntés a Slate szerint könnyen a háború szélére sodorhatja  az Egyesült Államokat, ugyanis Bolton csapást mérne Észak-Koreára, de az iráni atomalkuval sincs kibékülve.

Bolton héjaként meg akarja semmisíteni az USA ellenségeit, de a nemzetközi jogot sem tartja nagyra, mert úgy véli, hogy korlátozza hazája lehetőségeit. 

A neokonzervatív politikus a Slate szerint nem szereti az eltérő véleményeket. Egyszer kijelentette, hogy számára az ENSZ nem létezik, és nem jelentene nagy különbséget, ha tíz emeletet vesztene a New York-i épületük.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. március 23. 23:23
pont most mond ilyeneket ez a barom mikor vegre kozeleg egy csucstalalkozo?
pppp
2018. március 23. 20:42
hát ha az oroszok adnának el atomot koreának, szép tüzijáték lenne arra felé.
balbako_
2018. március 23. 18:22
Az ENSZ tényleg nem ér egy kalap szart sem!
f5vkaroly
2018. március 23. 18:12
a neokonok a legoroszellenesebbek, a legzsidóbérencebbek és a legatlantistábbak.. klasszikus neokon volt, aki lefasisztázta Orbánt is.. gyakorlatilag ez a Bush-család köre.. milyen jól alakulnak a dolgok amerikában is.. :D pont mint Szlovákiában, Csehországban.. ja és Ausztria Paks után ma indította a második offenzivát: nemsokára bukják az ausztriában dolgozó magyarok a családtámogatást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!