Trump: Sok mentális probléma van az USA-ban

2017. november 06. 18:21

Újabb részletek derültek ki a texasi lövöldözésről.

2017. november 06. 18:21

A texasi vérengzés hírére az amerikai elnök is reagált. „Mentális problémáról van szó. Az első jelentések szerint egy nagyon zavart ember követte el, akinek rengeteg gondja volt már jó ideje. Sok mentális probléma van az Egyesült Államokban, mint ahogy más országokban is, de ez nem fegyvertartási kérdés” – hangsúlyozta Donald Trump.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2017. november 06. 23:24
Majd ez is elmúlik valamikor...
Dénia
2017. november 06. 22:13
"Sok mentális probléma van az Egyesült Államokban, mint ahogy más országokban is, de ez nem fegyvertartási kérdés” – hangsúlyozta Donald Trump." De az már fegyvertartási kérdés, hogy egy mentálisan zavart ember ahelyett, hogy jól berúgna és kocsmai verekedést provokálna, előkapja a gépfegyvereit és tömeggyilkol.
Akitlosz
2017. november 06. 21:57
Nem megmagyarázni kell, hanem megelőzni. Kit érdekelnek a gyilkosok mentális problémái? NE GYILKOLHASSANAK! NE LEHESSEN FEGYVERÜK! Ha betegek, akkor kezeljék őket! Nem gyanús, hogy az Amerikai Egyesült Államokban történnek rendre ilyen esetek máshol meg nem? Pedig mentális problémások mindenhol akadnak. Csak nagyon nem mindegy, hogy lőfegyverrel felszerelve dilizhetnek-e be vagy maximum konyhakéssel.
Kanóc
2017. november 06. 19:30
Az van, bőven. Hátborzongatóan zseniális módon van népszerűsítve az erőszak. Sokaknak szinte kedve támad egy vidéki kisváros templomában vérfürdőt rendezni, ahogy a filmben látta. No.2. https://www.youtube.com/watch?v=nsgHyzwmbnQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!