Sokkolta a diákokat a manhattani támadás

2017. november 01. 08:23

Pánik tört ki a manhattani terrort követően: többen először azt hitték, hogy iskolai lövöldözéssel állnak szemben.

2017. november 01. 08:23

A manhattani Freedom Tower közelében több háztömbnyi területet zártak körbe a rendőrök a gázolásos merénylet után – írja az Euronews. A követlenül a tanítási idő után történt támadáskor a környék tele volt a halloweenre készülő fiatalokkal.

Csak szórakoztunk itt a srácokkal, de egyszer csak egy bűntény helyszínén találtuk magunkat. Megrázó, hogy mindez csak pár sarokra történt a sulitól – mesélte egy diák.

A tanárunk kinézett, és látta az összetört iskolabuszt az út mellett és csak később mondták, hogy lövöldözés volt – számolt be másikuk.

„Sokan pánikban törtek ki, de nem is csoda, hiszen először azt hittük, az iskolában lövöldöznek” – mesélte egy harmadik diák.

Eddig 5 argentin és 1 belga halálos áldozat állampolgárságát erősítették meg országaik. A támadóról úgy tudni: egy 29 éves üzbegisztáni származású férfi, aki régóta Floridában élt. Egy bérelt teherautóval gázolta el áldozatait egy forgalmas gyalog- és bicikliúton.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gxcapril
2017. november 01. 12:47
Panik? En azt hittem hogy liberalis New York NEM FELUNK jelszoval vonul/
malakka
2017. november 01. 10:25
Amikor a valóság nekifutásból, két lábbal rúgva bassza rá az ajtót a safe place-re
Polly néni
2017. november 01. 10:14
"Sokan pánikban törtek ki..." Ezek szerint ők NEM demokraták :)
cutcopy
2017. november 01. 09:39
"többen először azt hitték, hogy iskolai lövöldözéssel állnak szemben" De aztán megnyugodtak hogy csak egy hétköznapi allahuakbar..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!