Magyar pálinkát ajándékozott Geert Wilders a holland királynak

2017. november 22. 19:41

A radikális politikus felesége magyar, innen a szoros magyar kapcsolat.

2017. november 22. 19:41

Szerdán meglátogatta Geert Wilders, a holland radikális Szabadságpárt vezetője Vilmos Sándor holland királyt és Máxima királynőt – erről a választási győzelemről pártjával tavasszal lecsúszó politikus Facebook- és Twitter oldalain adott hírt.

A politikus közölte: kellemes és nyílt beszélgetést folytatott a királyi párral, akiknek egy üveg magyar pálinkát ajándékozott.

Wilders felesége egyébként magyar, ezzel kapcsolatosan pedig több, magyar vonatkozású fotót is feltölt a közösségi médiába – itt van például ez a gyöngyszem, ahol a holland radikális politikus a magyar mulatós-császárral, Bunyós Pityuval bulizott együtt.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poszata
2017. november 23. 10:30
Wilders fingik egyet és a mandin özönlenek a like-ok. Szereti a zorbánt, utájja a muzlimokat, akkó csakis jóarc lehet! Kíváncsi lennék, hogy a like-olók közül hánynak van minimális fogalma a Szabadságpárt magyar koordinátarendszerben szinte már szadeszos politikájáról.
flesh ripper
2017. november 23. 04:58
Mekkora megtiszteltetés számunkra, hogy a parazita-operettkirály pálinkát kapott! Ha megissza, akkor talán fény gyullad semmittevő buksijába és kinyilvánítja nemtetszését a holland társadalomban zajló borzalmas folyamatok miatt, esetleg a boszniai vérengzésekben, máig feldolgozatlan holland (kéksisakosok) felelősségről is nyilatkozhatna. Majd rágyújt egy legális jointra.
Phötön
2017. november 22. 23:10
A fickó, zsidó lévén, biztosan kecskeméti kóser slivovocot adott.
Marcellus
2017. november 22. 22:57
"ez a gyöngyszem, ahol a holland radikális politikus a magyar mulatós-császárral, Bunyós Pityuval bulizott együtt" Legyen jobb- vagy baloldali, mindegy. Bunyós Pityu gáz és káros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!