Lagerfeld: A zsidók legrosszabb ellenségeit hozták be Európába

2017. november 15. 14:19

Migránsozva ment neki Karl Lagerfeld német divatguru Angela Merkelnek.

2017. november 15. 14:19

A Deutsche Welle beszámol arról: Karl Lagerfeld német divattervező, a Chanel és a Fendi kreatív főigazgatója egy francia talk show-ban beszélt a migrációról.

Lagerfeld kifejtette: „Nem ölhetnek meg több millió zsidót úgy – még ha évtizedek is teltek el azóta –, hogy aztán a legrosszabb ellenségeik millióit hozzák be helyettük”.

A divattervező azt állította: ismer valakit, akinek egy fiatal, befogadott szíriai azt mondta: a legnagyszerűbb dolog, amit a németek feltaláltak, a holokauszt volt.

Lagerfeld szerint Merkel már bevándorlók millióit fogadta be, olyanokat, akik integrálódtak és rendesen dolgoznak; így Merkelnek nincs szüksége arra, hogy további milliókat fogadjon be, „hogy javuljon a gonosz mostoha-szerű imázsa a görög válság után”. 

A német divattervező kijelentéseit most vizsgálja a francia médiahatóság.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2017. november 16. 10:51
Ott több az arab. Németországban a törökök kevésbé antiszemiták.
marko11
2017. november 15. 22:18
Tegyük fel: XY magyar divatguru ment neki Orbánnak. Egy ilyen jelentős eseményt még a nemzetközi sajtó is felkarolna. (Vagy nem!)
Rockpapa
2017. november 15. 20:13
"A német divattervező kijelentéseit most vizsgálja a francia médiahatóság".Európai szólásszabadság.
I_Isti
2017. november 15. 19:42
“A német divattervező kijelentéseit most vizsgálja a francia médiahatóság.” A Gestapo?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!