Sarokba szorultak a terroristák Szíriában

2017. szeptember 06. 09:34

A Deir-ez-Zór felszabadításáért folyó hadműveletben elfoglalták a szíriai kormányerők az Iszlám Állam terrorszervezet fegyveresei által megerősített egyik nagyobb körzetet.

2017. szeptember 06. 09:34

Elfoglalták a szíriai kormányerők az Iszlám Állam terrorszervezet fegyveresei által megerősített egyik nagyobb körzetet a Deir-ez-Zór felszabadításáért folyó hadműveletben – közölte szerdán az orosz védelmi minisztérium.

A tárca rámutatott, hogy a területre, amelyet főleg Oroszországból és a FÁK-államokból érkezett terroristák tartottak megszállva, előző nap légi- és rakétacsapást mértek az orosz fegyveres erők.

A művelet során több mint 200 terroristát, nyolc páncélozott járművet és négy harckocsit, továbbá három lőszerraktárt semmisítettek meg. Menekülés közben a szélsőségesek négy felfegyverzett kisteherautót, nagy mennyiségű lőfegyvert és több mint 100, öngyilkos merénylők számára készült robbanóövet hagytak hátra.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2017. szeptember 06. 10:23
Azt nem értem miért menekülnek az Iszlám Állam harcosai. Hiszen nekik az is jó, ha meghalnak, mert hitük szerint menten a Paradicsomba jutnak. Vagy ezek szerint mégse?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!