LGBT aktivistát lőttek le az amerikai rendőrök

2017. szeptember 18. 11:40

A rendőrök lelőttek egy LGBT aktivista diákot szombaton egy atlantai egyetem kampuszán. A fiatal késsel a kezében kiabálta rendőröknek, hogy „Lőjetek le!”.

2017. szeptember 18. 11:40

Rendőrök lőttek le egy LGBT aktivista diákot szombaton egy atlantai kampuszon az Egyesült Államokban. Az eseményekről videofelvétel készült, melyen Scout Schultz halála előtt azt mondta a rendőröknek „Lőjetek le!” miközben feléjük közelít – adta hírül a BBC. 

A rendőröket helyszínre érkezésük előtt értesítették, hogy késsel és fegyverrel járkál valaki a kampuszon. Ezt követően a helyszínen próbálták meggyőzni a huszonegy éves Scoutot, hogy dobja el a nála lévő kést. Az eseményekről egy diák felvételt készítetett, melyen látható ahogyan az áldozat a rendőrökre kiált: „Lőjetek le!”, majd egyikük tüzet nyit rá. A felvétel szerint Scoutnál nem volt lőfegyver. A diákot kórházba szállították, ám életét nem sikerült megmenteni. 

Schultz édesanyja nyilatkozatában elmondta: gyermeke számos orvosi problémával küzdött, köztük a depresszióval, két éve pedig egy öngyilkosságot is megpróbált elkövetni. Hozzátette, nem érti, miért kellett lőfegyverrel támadni Scoutra, ha más, nem halálos fegyverrel, például egy paprikaspray-vel is felléphettek volna ellene. 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2017. szeptember 18. 22:19
Mé nem lehet lájkolni?
Conduct
2017. szeptember 18. 20:47
Olvasok balrad-ot,kurucinfòt,de ennyi beteg àllatot csak itt talàlok.Olyan mint a Muzsika tv,làtni kell hogy elhiggyem lètezik.
ousiv
2017. szeptember 18. 16:38
nem bírta elviselni a cisz-hetero elnyomást. van ilyen.
I_Isti
2017. szeptember 18. 16:01
Jön a világvége. Ha az emberek tényleg ennyire hülyék, akkor inkább jöjjön is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!