Cenzúrázták az értékeléseket – jobb pontszámot kapott Clinton könyve

2017. szeptember 16. 17:24

Az Amazon vásárlói elég kritikusan fogadták Hillary Clinton új könyvét. Az oldal a vélemények cenzúrázásával javított a könyv eredményén – írja a 888.hu.

2017. szeptember 16. 17:24

Hillary Clinton új könyve megjelenésekor kritikusan alacsony pontszámot ért el az Amazon weboldalán. Az oldal ezután “cenzúrázta” a véleményeket, arra hivatkozva, hogy az első nap ennyien nem olvashatták el még a könyvet, sőt többen nem is náluk vették azt meg – írja a 888.hu

A kedden megjelent könyv Amazon oldaláról az első 24 órában több mint 900 értékelést távolítottak el, mivel a pontszám meglehetősen alacsony volt. Az Amazon az elbukott elnökjelölt ellenzőit vélhette ezek között felfedezni, olyakat, akik vásárlás nélkül, Clinton személyiségét kritizálva pontozták le a könyvet. A könyv fogadtatása viszont a Demokrata Pártban sem volt fényes, ugyanis az elnökjelölt-asszony többeket is kritizált saját kampányának kudarca miatt.

Az Amazon lépését követően Hillary Rodham Clinton “What Happened”, azaz “Mi történt” című könyvének értékelése pár óra leforgása alatt 1616 véleményező 3,3 csillagos értékeléséről 4,9-re változott, azonban csak 442 vélemény alapján.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. szeptember 17. 07:18
„..Az eljárás a 19. század második felében került besszarábiai és romániai kivándorló zsidók közvetítésével Amerikába és a szó a jiddis pastrame szóból származik.... A sajtó és azon belül a New York Times korántsem lebecsülendő erejét és hatását bizonyítja, hogy elegendő volt, hogy Mimi Sheraton 1979. március 2-án a Carnegie Deli féle pastramit nevezze New York első számú pastramijának, s az üzlet máris fellendült. 22 másik aspiránst előztek meg ezzel egy pillanat alatt…” Clintonné is a zsidók pastramija...
Dénia
2017. szeptember 17. 06:24
Amúgy sem kell ezt a csillagozást teljesen komolyan venni, egyetlen internetes kereskedőnek sem érdeke, hogy lehúzzanak bármit a saját weboldalán, amit el akar adni. Más területen konkrétan tudom, hogy bérlájkolókat és bérkommentelőket alkalmaznak. Pénzre megy a játék.
Text adósság
2017. szeptember 17. 05:33
What happened ? Beszoptátok csontig.
Text adósság
2017. szeptember 17. 05:17
Ha csak azt az egy öt csillagost vesszük figyelembe amit Clintonné adott a saját könyvére, akkor a vörös csillaggal együtt hat csillagos pontozást ért el a könyv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!