Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Végeztek az utolsó barcelonai merénylővel

2017. augusztus 22. 09:19

A spanyol rendőrség hétfő délután lelőtte a barcelonai merénylet eddig szökésben lévő gyanúsítottját. A marokkói Junesz Abujakub halálakor Allahu Akbar-t kiáltott.

2017. augusztus 22. 09:19

A rendőrség lelőtte a barcelonai merénylet utolsó szabadlábon lévő gyanúsítottját, Junesz Abujakubot Barcelonától 45 kilométerre nyugatra, Subirats településen – írja az Euronews

A spanyol rendőrség hétfőn kora este Twitteren is megerősítette a hírt. A rendőrség közlése szerint a 22 éves Junesz Abujakub volt a támadások értelmi szerzője és kitervelője is.

„A gyanúsított pólót viselt, illetve azon egy inget, kigombolva, amelyet széttárt és azt kiáltotta, Allahu Akbar. A rendőrök ekkor látták meg, hogy alatta van valami, ami övnek tűnt, robbanóövnek. Ekkor tüzet nyitottak, ahogy egy ilyen esetben kötelességük volt” – mondta a katalán rendőrparancsnok, Josep Lluis Trapero. A biztonsági műveletek még mindig tartanak. Végig 12 ember elfogása volt a célunk, ezzel a személlyel együtt 12 ember sikerült ártalmatlanná tennünk – tette még hozzá.

A marokkói Junesz Abujakub csütörtök délután Barcelona központjában a gyalogosok közé hajtott egy furgonnal. A merényletben 15-en haltak meg, és több mint 120-an megsebesültek.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. augusztus 22. 18:12
"A spanyol rendőrség hétfőn kora este Twitteren is megerősítette a hírt." Hol máshol? Szóvivőre, sajtótájékoztatóra már nem telik.
vertesipeti
2017. augusztus 22. 12:11
Az a baj gyerekek, hogy lelőjük őket, ok. 20-30 -t lelőttek az elmúlt egy évben. De. De hány embert őltek meg, tettek örök életre nyomorékká( a barcelonai merényletben is egy halom ember örök életre nyomorék lesz). Ezreket. Ha ez igy megy tovább elkopunk. Kőkegyetlenűl az imámokat is kiutasitani, lesittelni, csak annyit adni nekik amennyiért megdolgoznak talpig láncban. Azt tessék megérteni, a Koránban benn van, hogy ezt kell csinálni a hitetlenekkel. Bármiféle tűzszünet, béke-belemagyarázás a részükről, csak álca, erőgyűjtés. Mérsékelt iszlám nincs!
1000bocs
2017. augusztus 22. 11:16
Ok, egy gyors villantás hogy a csótányok fényt kapjanak. Amikor a hétéves vízbefulladt migráns kisfiút partra mosta a víz, a világ összes libsije a facsén zokogott és háborgott. Szerintetek hányan dühöngenek most amiatt hogy egy migráns eltaposott egy hétéves kisfiút (meg még száz másik embert). Na, ennyit ezekről a férgekről.
Mindjárt
2017. augusztus 22. 10:34
A fideszbarmok észre se veszik, hogy aelcsúti cigány öregező rokonai is terroristák és nagyon gyorsan szaporodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!