Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2017. augusztus 29. 08:36

A lövedék átrepült Japán felett, ezért a szigetország hadsegre légvédelmi gyakorlatba kezdett.

2017. augusztus 29. 08:36

Légvédelmi hadgyakorlatba kezdett Japán, miután kedd hajnalban egy észak-koreai ballisztikus rakéta átrepült a szigetország felett – tudósít az Euronews.

A japán kormányfő, Abe Sinzo közölte: a kilövés pillanatában észlelték a rakétát, de nem kísérelték meg annak eltérítését, mert a röppálya nem veszélyeztette a szárazföldet. A kormányfő ugyanakkor hozzátette:  Ez a lövedék, amely átszelte Japán légterét, példa nélküli, komoly és súlyos fenyegetés, így nagyban rombolja a régió békéjét.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. augusztus 30. 06:45
Gorka: Létezik egy titkos CIA-program, amivel szabotálják az észak-koreai rakétateszteket Ezek után kérdés, hogy ki a felelős azért, hogy egy rakéta merre is menjen? Valakinek érdekében állhat, hogy felébressze a Japán szamurájokat.
még fokozza
2017. augusztus 29. 13:44
A lényegesebb hír: Ha eddig nem, akkor most a japcsik összerakták a készleten lévő alkatrészeikből az atombombáikat.
Ultima Ratio
2017. augusztus 29. 13:06
Nagy dili lesz ha a következőt egyszerűen leszedik a japánok.
3M..
2017. augusztus 29. 10:15
Koreának és a vezetésének tudnia kell, hogy van egy nép Európa szívében akik teljes mellszélességgel mellettük állnak. Japánnak is tudnia hogy kell Korea nem ellensége. Rakétáit amit jogosan tesztel messze a sztratoszférában, 550 kilométer magasságban repülnek az óceán felett. Mi magyarok vagyonk a kapocs, a három nép közös kapcsa. Mind a Hunok maradékai vagyunk, akik mindig minden körülmények között egymás mellett állunk, elszakíthatatlanul. Ezzel mindhárom nemzet a közös történelméből fakadóan tisztában van. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!