Macron már Afrikában kiszűrné a menekültstátuszra jogosultakat

2017. augusztus 28. 21:00

Már az afrikai tranzitországokban, Nigerben és Csádban ki kellene szűrni a migránsok közül azokat, akik jogosultak menekültstátuszra Emmanuel Macron francia államfő szerint.

2017. augusztus 28. 21:00

 Emmanuel Macron francia államfő szerint már az afrikai tranzitországokban, Nigerben és Csádban ki kellene szűrni a migránsok közül azokat, akik jogosultak menekültstátuszra, annak érdekében, hogy „a lehető leggyorsabban biztonságban részesüljenek”.

A menekültügyi eljárás már az afrikai kontinensen megkezdődne. Azt teljes mértékben biztonságosnak meghatározott övezetekben folytatnák le Nigerben és Csádban az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának ellenőrzésével – mondta a francia elnök a migrációs válságról Párizsban hétfőn rendezett EU-Afrika-csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatón.

(MTI)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2017. augusztus 29. 11:52
Szigorú vagyok. Férfi, aki sminkeli magát vagy ékszert hord (kivéve jegygyürüt), az nem bízik a belbecsébe. Egyenjogúság ide meg oda, ilyesmi csak nöknek való.
Szerintem
2017. augusztus 29. 09:10
Saját magukat miért nem fasisztázzák az ilyen majmok, amikor olyanokat mondanak, amiért másokat viszont lefasisztáztak?
balbako_
2017. augusztus 29. 08:57
Lassan feltalálja a csőben a lukat. Zseniális fickó!
mrxy
2017. augusztus 29. 08:51
Ez milyen okos ember! Feltalalta a vizumot. Csak ellenorizni kene a hataron
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!