Fél évvel ezelőtt a menekültekért tüntettek Barcelónában

2017. augusztus 18. 19:18

Az emberek frusztráltak, és nem tudják, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben. – mondta a tüntetők egyike.

2017. augusztus 18. 19:18

Februárban a menekültek hatékonyabb elhelyezéséért tüntettek Barcelonában 160 ezren. A katalán fővárosban élők a spanyol konzervatív kormánytól követelték, hogy gyorsítsa fel a háborúk és az üldöztetés elől menekülők befogadását és elhelyezését.

Az emberek frusztráltak, és nem tudják, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben. Különösen a szélsőjobb és a populizmus európai térnyerésének árnyékában. Épp ezért fontos, hogy együtt, ilyen sokan kimenjünk az utcára, és megmutassuk, hogy milyen sokan vannak azok, akik menedéket követelnek azoknak, akik Európa határainál rekedtek – mondta akkor a tüntetők egyike, egy jogvédő aktivista, Ruben Wagensberg.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MegvagyHadnagy
2017. augusztus 22. 07:34
Ruben Wagensberg... Nincs is mirol beszelni.
enes
2017. augusztus 20. 16:38
"...Fél évvel ezelőtt a menekültekért tüntettek Barcelónában..." Megkapták.
Szvidrigajlov
2017. augusztus 20. 14:16
Szent ISTVÁN ünnepén az RTL Juda ben Hur-ral kedveskedik nézőinek. Estére mi lesz? Schindler Listája? Vagy Saulfia? (NEEM, EZEKET KARÁCSONYRA KAPJUK MAJD)
hartnesz
2017. augusztus 19. 22:38
Katalánoknak is érdemes volt megharcolni az autonómiáért. Az iszlamisták majd hasznát veszik. Gratula!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!