A kurd csapatok bejutottak Rakkába

2017. június 07. 09:25

A főleg kurd csapatokból álló fegyveres erők elérték Rakka külvárosát. A Szíriai Demokratikus Erők hétfőn indítottak támadást az Iszlám Állam fővárosa ellen.

2017. június 07. 09:25

A főleg kurd csapatokból álló ellenzéki szír fegyveres szövetség hétfőn indított ostromot az Iszlám Állam terrorszervezet de facto fővárosa ellen. A Szíriai Demokratikus Erők elérték Rakka külvárosát, és bejutottak Maslab negyedbe – adtha hírül az Euronews

A kurd hadsereg, az Asszír Katonai Tanács és a velük szövetséges arab milícia, a Dzsaish al-Tuwar észak, kelet és nyugat felől egyszerre indultak meg a szíriai nagyváros visszavételére. 

Recep Tayyip Erdoğan török elnököt azonban nem nyugtatja meg a helyzet. 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. június 07. 20:43
Szíriának az lenne a jó, ha ezek az ellenségei kiírtanák egymást.
választópolgár
2017. június 07. 17:05
Sehogysem jó. Átüldözik őket európába. Szépen átöltöznek a terroristák és beözönölnek menedékkérőként a MUTTIkultúrális németisztánba. Mint ahogy eddig is tették.
3M..
2017. június 07. 15:37
A Nagy Honvédő Háború zárószakaszához érkezett. Dicsőség Oroszországnak, dicsőség Aszadnak akik a legtöbbet tették eddig a terrorizmus elleni küzdelemben. Szebb Jövőt!
Autofocus
2017. június 07. 11:47
Azon csodálkozom, hogy eddig még senkinek sem jutott eszébe drónokról disznózsírt permetezni a szakállas-csöves gyökerekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!