Megint kilőtt egy ballisztikus rakétát Észak-Korea

2017. május 29. 08:57

Az ázsiai diktatúrának ez már a harmadik rakétatesztje volt egyetlen hónapon belül.

2017. május 29. 08:57

Észak-Korea ismét ballisztikus rakétát tesztelt – a hétfői kísérlet egy hónapon belül már a harmadik volt annak ellenére, hogy a nemzetközi közösség össztűz alatt tartja Phenjant nukleáris harcászati programja miatt már több mint egy éve.

A dél-koreai hatóságok szerint egy kis hatótávolságú, úgynevezett Scud-rakétát lőttek fel Észak-Koreában hétfőn reggel. A rakéta körülbelül 450 kilométert tett meg, majd a tengerbe csapódott.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. június 01. 08:00
A Japán tengeren két amerikai repülőgép hordozó cirkál. Az Észak Koreai rakéta a Japán tengerbe csapódott. Tegyük föl, hogy ezeket a rakétákat atom robbanófejjel látják el és ráirányítják a Japán tengeren cirkálókra. Ki húzza a rövidebbet?
Akitlosz
2017. május 29. 19:38
Joguk van az önvédelemre, az egyre fenyegetőbb önmagát "nemzetközi közösségnek" nevező társasággal szemben.
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. május 29. 14:21
Addig balfaszkodnak a balfasztikus rakétáikkal, míg egyszer saját magukra hullik alá.
peti
2017. május 29. 13:40
Aztán a szomszéd udvarba sikerült már átlőnie a kis daginak? Ezek a rakéták veszélyesebbek magára Észak-Koreára, mint bárki másra :) Nem hülye az, csörgeti a kardját, megy ott is a cirkusz a népnek, meg a talpnyalóknak, de persze majd hülye lenne füstölgő romhalmazzá bombáztatni a saját külön bejáratú szemétdombját, ahol még évtizedekig menőzhet, ihat, zabálhat, kurvázhat, főnökösködhet. Már persze ha meg nem puccsolják. Mindenkinek jó ez így, a "nyugat" óbégathat, saját kardot csörgethet, fegyverkezhet. Win-win, persze a polgárok szopnak, de az eddig se érdekelt nagyjából soha senkit nemes fajunk kurta történelme során :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!