Sikertelen volt az észak-koreai rakétateszt

2017. április 16. 13:12

Kim Ir Szen születésének emlékére ballisztikus rakétát tesztelt Kim Dzsong Un kormánya. A rakéta azonban közvetlenül kilövése után felrobbant.

2017. április 16. 13:12

Nagyjából 60 kilométert haladt a Szinpho térségéből indult észak-koreai rakéta április elején a Japán-tengerbe csapódott – írja a CNN. A legújabb kísérletnél már kilövés után közvetlenül felrobbant a kilőtt rakéta. Az Egyesült Államok azt nem tudja, hogy interkontinentális rakétáról van-e szó, az észak-koreai nép pedig azt, hogy történt egyáltalán rakétateszt, hiszen valószínűleg a kudarc miatt az országos média nem számolt be róla.

A tesztet Kim Ir Szen – az észak-koreai diktatórikus rezsim alapítója – születésének 105. évfordulójának másnapjára időzítették. A helyzet a térségben egyébként is feszült volt. A teszt hírére viszont azonnal összeült a dél-koreai nemzetbiztonsági tanács.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2017. április 17. 11:04
Hát akkor most valaki felelni fog a kudarcért, mégpedig a fejével. A munkatábor meg szaporodik egy apa nélküli családdal. Persze demokratikusan, mert nincs ellene tünti, csak itthon a diktátor Orbán ellen van nagy pofájuk.
Csigorin
2017. április 17. 08:38
Ki tudja igaz-e egyaltalan? Lehet hogy ez a teszt is csak ugy volt mint Aszad gaztamadasa. Az amerikaiaknak azt se lehet elhinni amit kerdeznek.
Hóvirágcsempész
2017. április 17. 01:47
Mikor nyuvasztják már ki ezt a kis dagadt gecit ???
Autofocus
2017. április 16. 22:52
A lényeg, hogy megint nagyot akartak fingani, aztán beszartak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!