Britney Spears miatt halasztja el elnökválasztását az Izraeli Munkapárt

2017. április 07. 14:27

Tel Avivban lép fel Britney Spears júliusban. Emiatt az Izraeli Munkapárt kénytelen elhalasztani a saját elnökválasztását.

2017. április 07. 14:27

Az Izraeli Munkapárt kénytelen volt átszervezni az új elnökének megválasztását, mert az időpont egybeesett a Britney Spears-koncerttel. A popénekesnő július 3-án lép fel Tel Avivban. 

A párt egyik szóvívője azt mondta: nehézségek adódtak a választások biztonságát garantáló cégek kiválasztásával a koncert miatt. Ugyan nem említették a pophercegnő nevét, de úgy nyilatkoztak: „a választások napját át kellett rakni egy július 3-án tartandó jelentős esemény miatt” –  írja a metro.co.uk.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. április 08. 09:45
Izraeli Munkapárt ? No no ,ebben van valami turpisság :-)
Akitlosz
2017. április 07. 22:08
Ugyan nem Britney Spears miatt, úgyhogy nem mond igazat a cikk. Britneyt nem valószínű, hogy érdekli, hogy ez a párt mikor konferenciázik. Úgyhogy kizárólag azon a párton magán múlik, hogy mikor választ elnököt. Másra kenni gyáva felelősségáthárítás. De persze a cikkeket nem ők írják, hanem a színvonaltalan újságírók.
yanoo
2017. április 07. 16:32
A Slayer jobb!
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. április 07. 16:22
Muszáj megnézni milyen szintre jutottak az MK Ultrás siksza idomításával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!