Fillon szerint politikai gyilkosságot követtek el ellene

2017. március 02. 09:26

Politikai gyilkosságnak tartja az ellene folyó eljárását François Fillon konzervatív elnökjelölt.

2017. március 02. 09:26

Politikai gyilkossággal vádolta meg az ellene vizsgálatot folytató bírókat François Fillon francia elnökjelölt. A konzervatív politikust március 15-re idézték be, hogy ismertessék vele a vádakat, azt követően, hogy a gyanú szerint fiktív parlamenti állásokat adott családtagjainak. François Fillon tagadja a vádakat. Szerinte az igazságszolgáltatásnak az a célja, hogy megakadályozza elnökké választását, ő azonban nem lép vissza a jelöltségtől.

„Egy egy politikai gyilkosság. Mögöttes tartalom nélkül támadnak, és nem véletlenül teszik ezt most. Nem csak ellenem cselekednek, hanem a francia elnökválasztást is megölik ezzel” – fogalmazott Fillon.

François Hollande köztársasági elnök közleményben reagált Fillon szavaira. Ebben azt írta, hogy a „vizsgálóbírók a jogállamiság tiszteletben tartásával végzik a nyomozásokat” – tudósít az Euronews.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. március 03. 19:52
Ez már a veszett fejsze nyele...Egy magát mélységesen vallásosnak mondó, többgyermekes, konzervatív gondolkodású ember, ráadásul, aki Elnök akar lenni, nem csinálhat ilyen stikliket. (Baloldali vagy radikális sem, annak sem néznék el.)
Akitlosz
2017. március 02. 18:04
"Fillon szerint politikai gyilkosságot követtek el ellene" Akkor miért van még életben Akitlosz szerint? Nem volt kötelező korruptnak lennie, nem kényszerítette senki, hogy közpénzt lopjon.
Csigorin
2017. március 02. 13:55
Gyilkossag? Nem gyilkossagi kiserlet? Valahol valakik (na nem kell sokaig keresni kik) nagyon nem akarjak hogy az a Fillon legyen a francia elnok aki normalis viszonyt szeretne az oroszokkal. Megfelelne nekik egy Juppé, aki kb a francia Merkel, vagy egy ujabb hollande-fele csodtomeg, de semmikepp se valaki aki eselyes hogy rendet csinalna.
quiet
2017. március 02. 11:05
Hé hé, várjunk... Ez most gyilkosság, vagy csak gyilkossági kísérlet ? ! Mert ha gyilkosság, akkor Fillon már itt se lehet..mit keres itt egy hulla? És azt mondja, a francia elnökválasztást is megölték ezzel...ajjaj, akkor az is elmarad ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!