Az Iszlám Állam magára vállalta a londoni támadást

2017. március 23. 14:45

Miután Theresa May brit miniszterelnök bejelentette, hogy a londoni merénylő Nagy-Britanniában született, az Iszlám Állam közölte: a támadó az „Iszlám Állam katonája volt”.

2017. március 23. 14:45

Az Iszlám Állam magára vállalta a szerdai londoni merényletet, amelyben hárman – a támadóval együtt négyen – meghaltak, harmichatan megsebesültek. A terrorszervezet a saját hírügynökségén keresztül közölte, hogy a merénylő az „Iszlám Állam katonája volt”.

A bejelentésre azután került sor, hogy Theresa May brit miniszterelnök elmondta: a londoni támadás elkövetője Nagy-Britanniában született, és pár évvel korábban már a brit elhárítás látókörébe került.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. március 23. 16:26
Ja! Angliában őslakos, akkor megnyugodhatunk. Mikor értik meg, hogy a beivódott kulturális eltérések nem hozhatóak közös nevezőre?
zakar zoltán béla
2017. március 23. 16:06
Antwerpen: Hasonló merényletkísérlet, de a járókelők időben elugrottak. Holnap?!
packó_
2017. március 23. 15:56
nem baj, a libsik szerint a lényeg,hogy a gyilkos nem a mostani hullámmal érkezett, hanem az apja gatyájában. olyan hülyék a libsik, hogy az szerintük jobb eset.
exfahrenheit
2017. március 23. 15:31
szét kell esni már ettől az "iszlám katonától" a terrorista gyilkos helyett.. mélységesen felháborító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!