Több tucat áldozata van a brazíliai börtönlázadásnak

2017. január 02. 20:58

Több mint ötvenen meghaltak, amikor két rivális drogbanda közötti balhé börtönlázadássá fajult a brazíliai Manaus városában. Még nem tudni, hány rab szökött meg.

2017. január 02. 20:58

Lázadás tört ki egy brazil börtönben, Manaus városában vasárnap, több mint ötvenen meghaltak, de ez a szám még emelkedhet. A lázadást a rivális drogbandák közötti feszültség indította, majd a rabok fegyverhez jutottak, és tűzharc alakult ki a börtönőrökkel, akik közül többeket túszul ejtettek. Szintén túszul ejtettek 74 rabot a lázadók. Voltak, akiket végül elengedtek, de többeket kivégeztek.

A börtönlázadást hétfő reggelre sikerült leverni, de a hatóságok még mindig nem tudják pontosan, hogy hány rab szökhetett meg.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 03. 09:21
Tudni akarod hogy működik egy multikultúrális társadalom? Brazília a tökéletes mintapéldája. http://ujszo.com/online/kulfold/2016/03/23/rekordot-dontott-a-gyilkossagok-szama-braziliaban
jolly77
2017. január 02. 22:15
keresztény kultúrkör.. az legigazibb katolicizmus országa
avmanster
2017. január 02. 21:55
a latin-amerikai börtönök a George Soros modell mintapéldányai. a rabok szinte azt csinálnak bent szabadon amit csak akarnak. zárj egymás közelébe egy rakat agresszív bűnözőt, add meg nekik a liberális szabadságot és várd a következményeket. kontinentális méretben ezt a kísérletet most végzik nyugat-Európában.
néhai Ch.Pilot
2017. január 02. 21:28
Pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy a lázadás kitörése utáni 10. percben rájukgyújtják a börtönt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!