Terrorelhárító rendőri akció folyik Brüsszelben

2016. december 19. 21:34

Terrorelhárítók akciója miatt több utcát is lezártak Brüsszelben hétfő este. Sajtóértesülések szerint elfogtak egy fegyverest.

2016. december 19. 21:34

Hétfő este több utcát is lezártak Brüsszelben egy terrorelhárító akció miatt, melynek során egy fegyverest kerestek. Sajtóértesülések szerint a rendőrök el is fogtak egy fegyverest – írja az Index.

Hétfő este eközben Berlinben egy karácsonyi vásárba hajtott egy kamion, legalább kilenc embert megölve, Zürichben pedig egy iszlám imaközpontnál lövöldöztek, aminek során hárman megsérültek.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. december 20. 10:30
Remélem, hogy megvárták a 9 órát, hogy meg ne zavarják a terroristákat a pihenésben.
nikonos
2016. december 19. 23:40
Mocskos fasiszta pribékek, mégis, mire jó ez? Miért kell ilyen találgatásokkal teli hírekkel a menekültek ellen hergelni a közvéleményt? Magyarok is minden nap eltérítik a 4-es 6-ost és a karácsonyi vásárba rohannak vele, arról bezzeg nem írtok! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!