Fico az újságíróknak: Maguk szlovákellenes prostituáltak

2016. november 24. 11:31

„Maguk nem informálnak. Maguk harcolnak ezzel a kormánnyal. Néhányan maguk közül szlovákellenes prostituáltak, és kiállok ezekért a szavakért” – fakadt ki Robert Fico a szlovák újságírókra. A miniszterelnök szerint ugyanis a Miroslav Lajčák külügyminiszter körül kialakult korrupciós botrány egyetlen célja a soros EU-elnökség ellehetetlenítése.

2016. november 24. 11:31

A szlovák kormány újabb tagjának korrupciós és visszaélési ügyére derült fény a minap. Miroslav Lajčák külügyminiszter tárcájának egyik volt alkalmazottja számolt be arról, hogy a soron következő EU-elnökség ürügyén a tárca több százezer eurót költött el olyan dogokra, melyeket egy egyszerű sajtótájékoztatóval is el lehetett volna intézni.

Az üggyel kapcsolatban Miroslav Lajčák és Robert Fico közös sajtótájékoztatót tartott. „Az, ami az elmúlt két-három napban történt, nem véletlen. Ez egy célzott támadás a sikeres soros EU-elnökség és Miroslav Lajčák külügyminiszter ellen” – mondta a kormányfő.

Fico a botrány miatt a sajtót hibáztatva kijelentette: „Nincs ellenemre, hogy a nyakunkban lihegnek, de maguk nem informálnak. Maguk harcolnak ezzel a kormánnyal. Néhányan maguk közül szlovákellenes prostituáltak, és kiállok ezekért a szavakért”.

Kép: Sme.sk

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2016. november 24. 22:33
érdekes, ez az orbán fico egy kutya. Pontosabban nem érdekes. Valagszám lopják az adóforintokat, magyar, szlovák, és főképp német adóforintokat, de ha valaki erre rámutat akkor magyar/szlovák ellenes. Ezért vonzódnak ezek a férgek annyira a kommunizmushoz... Ott nem lehet csak úgy mindent írogatni.
illesl
2016. november 24. 21:44
Ha odaát szlovákellenes prostik, akkor ezek itt magyarellenes micsodák? Minek lehetne nevezni az itteni csürhét???? Nem hittem volna el, hogy egy szlovák miniszterelnöknek szurkoljak...
korona
2016. november 24. 21:11
Meg Óberlander Baruh...........
Harangláb
2016. november 24. 21:06
Az újságírók többsége szellemi prostituált...Ez van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!