Orosz hadiflotta halad át a La Manche csatornán

2016. október 21. 11:15

Egy orosz repülőgép szállító és hét másik hadihajó közelít a La Manche csatorna felé. Az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériuma szerint az oroszok tesztelni akarják őket. A brit haditengerészet hajói, valamint NATO hajók és gépek követik a valószínűleg Szíria felé tartó orosz flottillát.

2016. október 21. 11:15

Orosz hadihajók tartanak La Manche csatorna felé, a flottilla célja Szíria lehet. Habár a hajók nemzetközi vizeken tartózkodta, a brit haditengerészet figyelemmel kíséri az orosz hajókat – számol be a BBC.

Az orosz flottilla feltételezett útvonala (BBC)

Az ötven repülő szállítására alkalmas Admiral Kuznetsov anyahajó és hét másik hadihajó szelte át az Északi-tengert és a mostani tempót tartva még délelőtt elérhetik a csatornát. 

A brit Védelmi Minisztérium közleményében elmondta, hogy a Királyi Haditengerészet és a NATO számos hajója és gépe is lépésről lépésre követi az orosz hajókat. Michael Fallon védelmi miniszter kijelentette, az oroszok egyértelműen a brit haditengerészetet akarják tesztelni.  

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. október 21. 14:41
http://focieb2016.com/putyin-tamado-tengeralattjaroval-varja-az-angol-orosz-osszecsapast/ Vlagyimir Putyin orosz elnök egy támadó tengeralattjárót küldött a La Manche-csatornába. Történik mindez a június 11-én, szombaton Marseille-ben rendezendő Anglia–Oroszország foci EB-mérkőzés előtti napokban
héttörpe
2016. október 21. 14:20
Miből gondolod, hogy azt gondolom nincs joguk megfigyelni őket, akárhol is mennek? Ez jött le neked? De egy silányagyú gyerek vagy te, hallod! Én arra gondoltam, mehetnek bárhol, így is úgy is megfigyelik őket. Meg persze bárki mást is. Ha te counter arraeveznél a moslékosládáddal, téged is megfigyelnének. Én is megfigyelnélek. Bárki. Bárkit. Bárhol.
héttörpe
2016. október 21. 13:44
Mintha akkor nem figyelnék őket, ha jobbról kerülnék ki őket, nem balról.
zamo
2016. október 21. 13:40
Counter azért nem mehet oda pl az usa csak korlátozott hajómérettel és csak korlátozott ideig mert az 1936os Montreux-i egyezmény ezt rögzítette (hiába nemzetközi víz)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!