Puccskísérlet: tisztességes elszámoltatást ígér a török külügyminiszter

2016. szeptember 07. 14:54

Soha nem feledkeztünk meg az Európa Tanács tagjaként vállalt kötelezettségeinkről, még ezekben, a török nép számára amúgy rendkívül nehéz időkben sem. Soha nem feledkeztünk meg a jogállamiság elveinek tiszteletben tartásáról – közölte a török külügyminiszter, aki tisztességes és átlátható eljárást ígért a puccskísérlet felelőseinek elszámoltatása során.

2016. szeptember 07. 14:54

Tisztességes és átlátható eljárást fognak lefolytatni a hatóságok a július 15-ei törökországi puccskísérlet felelőseinek elszámoltatása során – jelentette ki Mevlüt Çavuşoğlu török külügyminiszter szerdán Strasbourgban, miután megbeszélést folytatott az Európa Tanács (ET) főtitkárával.

„Soha nem feledkeztünk meg az Európa Tanács tagjaként vállalt kötelezettségeinkről, még ezekben, a török nép számára amúgy rendkívül nehéz időkben sem. Soha nem feledkeztünk meg a jogállamiság elveinek tiszteletben tartásáról” – mondta sajtótájékoztatóján a tárcavezető a Thorbjørn Jaglanddal, az ET főtitkárával való egyeztetését követően.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultra2015
2016. szeptember 07. 16:29
Lehet-e likvidálás tisztességes? Kérdés az Európai Tanácsnak.
mokány
2016. szeptember 07. 16:17
Vissza veszik a szimpatizánsságért kirúgott tanárokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!