Külhoni magyar aktivistákkal mozgósít a pécsi Fidesz a népszavazásra

2016. szeptember 23. 17:09

Erdélyből, Vajdaságból, Kárpátaljáról és Felvidékről összesen kétszáz aktivista érkezik majd Pécsre, hogy segítse a Fidesz kvótanépszavazási kampányát.

2016. szeptember 23. 17:09

Kétszáz határon túli aktivista segíti a Fidesz kvótanépszavazási kampányát Pécsett, ahova péntek délután érkezett meg az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) ifjúsági szervezetének mintegy ötven tagja. Csizi Péter, a baranyai megyeszékhely fideszes országgyűlési képviselője az érkezők köszöntése után az újságíróknak arról beszélt, hogy határon túli aktivisták a kvótareferencdumon való részvételre és a nem szavazat leadására buzdítanak. 

Elhangzott, hogy a jövő héten Vajdaságból, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeznek még Pécsre aktivisták. Csizi Péter azt hangsúlyozta, hogy a kvótanépszavazás a teljes magyarságot érintő nemzeti ügy, a referendum érvényességéért és eredményességéért a határon túli magyarság is összefog.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2016. szeptember 26. 14:45
Ki itt szerinted az idegen, és mit jelent, hogy magyarok ellen?
béla 60
2016. szeptember 26. 14:45
Magyarok ellen idegeneket ??? Ki fizeti őket a mi adónkból ????
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 24. 18:47
Kikről beszélsz? Aki magyar, az bárhol él a világon magyar. Ha állampolgársága is van, akkor szavazhat, részt vehet a kampányban. Nem idegenlégiós, mint ti, judeo-bolsi csürhe.
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 24. 18:47
A hazaáruló szemetek meg maradjanak otthon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!