Irodává alakulnak London ikonikus telefonfülkéi

2016. szeptember 21. 13:23

Egy cég nyomtatókkal, szkennerekkel, tea- és kávégépekkel szerelte fel a piros telefonfülkéket, melyeket ezentúl havi 25 fontért bárki kibérelhet.

2016. szeptember 21. 13:23

London klasszikus telefonfülkéinek manapság nagyrészt annyi volt csak a funkciójuk, hogy a turisták fényképezkednek velük. A Pod Works nevű cég viszont úgy döntött, hasznosítja őket: elkezdte miniirodákká alakítani a telefonfülkéket, amikbe nyomtatókat, szkennereket, de még tea- és kávégépet is szereltek. A leginkább álló munkavégzésre alkalmas irodákat bárki kibérelheti 25 fontos havidíjért.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. szeptember 21. 21:05
Majd Mohamedék is kibérlik egy-egy pukkantgatás erejéig. :)
nemlibbant
2016. szeptember 21. 20:27
Én inkább egy cukrászdát nyitnék. Nem jó basszameg, már kiléptek. Akkor marad Bécs.
gwrf
2016. szeptember 21. 15:54
Nyomtató, szkenner, kávégép kb 3 havi bérleti díjból megvan. Otthon beállít a sarokba egy íróasztalt, és kész az iroda.
Akitlosz
2016. szeptember 21. 15:41
No és ugyan ki fogja ezeket kibérelni? Magyarországon már régen leszerelték a nyilvános telefonfülkéket. Amire már nincsen szükség, arra már nincsen szükség. Vigyék skanzenbe őket, a régi korok múzeumaiba! A guillotine-okat is újra lehetett volna hasznosítani dinnyeszeletelőként, mégsem tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!