Végső ostrom előtt áll az ISIS észak-afrikai fellegvára

2016. augusztus 28. 17:37

Az utolsó rohamra készülnek a líbiai kormányerők az Iszlám Állam észak-afrikai fellegvárának számító Szirt teljes felszabadítása érdekében.

2016. augusztus 28. 17:37

A líbiai kormányerők házról házra haladva, keserves utcai harcokban, az utolsó rohamra készülnek az Iszlám Állam észak-afrikai fellegvárának számító Szirt teljes felszabadítására – derül ki az Euronews tudósításából.

„Ezt a lakóövezetet már felszabadítottuk. Most az utolsó két, még a dzsihadisták által ellenőrzött zóna következik, ahol elbarikádozták magukat. De nyomulunk tovább, a végső visszaszámlálás elkezdődött” – mondta az egyik harcos. 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 28. 23:40
Vannak líbiai kormányerők? Van líbiai kormány? Az jó.... Kurva nagyot nyertek ezek is a "demokráciával". Mint Irak, Szíria, meg a többi...
Crüwel
2016. augusztus 28. 19:42
De jó. Líbiában végre helyreáll a törvényes rend, visszatér a 2011 előtti életszínvonal,de most annyival jobb lesz a helyzet,hogy teljesen békés,demokratikus választások döntenek egy kormány megalakulásáról,csökken vagy esetleg teljesen megszűnik az innen kiinduló migrációs nyomás Európa felé,az EU kormányai és gazdasági elitjei önként és mindenféle önös érdek nélkül beszállnak az újjáépítésbe.Ez olyan szépen hangzik,(mindjárt meg is könnyezem saját baromságomat) csak az a csúnya valóság ne jönne mindig szembe...
balbako_
2016. augusztus 28. 19:42
Igen legyőzik, jönnek a peckes győzelmi jelentések és az időközben Európába telepített terroristáik elkezdik a hadviselést. Megnyílik a második front és ezt már nem lehet szétbombázni.
NeMá
2016. augusztus 28. 18:42
A terrorizmus elleni harcairól az örök programozó törvény jut eszembe! Kijavítottál egy ismert bugot, csináltál két ismeretlent!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!