Trump azt akarja, hogy féljünk egymástól! – Clinton beszéde magyarul

2016. augusztus 03. 15:43

Hillary Clinton Philadelphiában tartotta meg elnökjelölti beszédét a Demokrata Párt konvencióján. Félelemkeltéssel vádolta ellenfelét, Donald Trumpot, majd megígérte: folytatni fogja a jelenlegi elnök, Barack Obama politikáját.

2016. augusztus 03. 15:43

Philadelphiában tartotta meg elnökjelölti beszédét Hillary Clinton – melyet az ATV szinkronizált. A Demokrata Párt konvencióján félelemkeltéssel vádolta Donald Trumpot, republikánus ellenfelét, egyúttal hangsúlyozta: nincs mitől félni, csak magától a félelemtől. A demokrata elnökjelölt megígérte, hogy folytatni fogja a jelenlegi demokrata elnök, Barack Obama politikáját. A beszéd második felét, amelyben többek között a kampányígéreteit sorolja fel Clinton, itt tekintheti meg.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forsteandretredjemann
2016. augusztus 04. 22:17
"A demokrata elnökjelölt megígérte, hogy folytatni fogja a jelenlegi demokrata elnök, Barack Obama politikáját." Az USA gazdasági, politikai, katonai és mindenféle ellenfeleinek logikusan Clinton győzelmének elősegítésére kell koncentrálni az összes lehetséges erőforrásukat.
TonyKann
2016. augusztus 04. 13:29
Azért az vicces lesz, amikor Mr Clinton lesz a First Husband. First Lady után szabadon...
Anonymtalan
2016. augusztus 04. 09:53
Clintonné ezzel a vigyorával ilyesztőbb, mint a japán kattogó robot.
mr.Marcang
2016. augusztus 04. 08:55
Mondhat a banya akármit, tőle még én is összeszarom magam. http://culturalmarxism.net/wp-content/uploads/2013/07/hilary-witch.jpg http://culturalmarxism.net/wp-content/uploads/2013/07/Witch-Hillary.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!