Putyin Krímben: Ukrajna felelős a válság mélyüléséért

2016. augusztus 19. 22:02

Miután Oroszország több ízben is megvádolta Ukrajnát, hogy szabotázsakciókat végzett Krímben, Vlagyimir Putyin orosz elnök ellátogatott a 2014-ben annektált, most rakétarendszerrel is ellátott régióba.

2016. augusztus 19. 22:02

Fokozott biztonsági intézkedéseket ígért a Krím-félsziget lakóinak Vlagyimir Putyin.

Azután beszélt erről az orosz elnök, hogy a Kreml többször vádolta Ukrajnát diverzáns- és terrorakciók előkészítésével a bekebelezett területen. Rendre cáfolta Kijev az orosz állításokat, amelyet azonban Putyin is oszt.

„Úgy tűnik, ukrán partnerünk a válság elmélyítéséről döntött. Nem tudjuk miért. Nem akarják, vagy valamilyen okból nem tudják betartani a minszki megállapodást” – nyilatkozta a tűzszüneti egyezségre utalva az orosz elnök .

A napokban Oroszország szárazföldi és tengeri hadgyakorlatokba kezdett a térségben, sőt még egy légvédelmi rakétarendszert is telepítettek.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. augusztus 21. 10:32
Mindenesetre abban talan megegyezhetunk, hogy ahhoz hogy kie a Krim koze van maganak a Krimnek, Oroszorszagnak es Ukrajnanak. Amerikanak nem osztottak lapot sehogy se.
balbako_
2016. augusztus 20. 17:59
Ukrajna paraszt a sakktáblán az USA mozgatja.
o _ A
2016. augusztus 20. 12:17
Büdös Ukránok, nem örülnek, hogy Putyin lenyesett az országukból? Milyen hálátlan bagázs!
matykox
2016. augusztus 20. 09:57
Putyin szerint nem tudni, miért most? Dehogynem. A ruszki-török kibékülés bizonyos köröknek nem tetszik. Nem a "tervek" szerinti. Úgyhogy, mint már annyiszor, be kell dobni valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!