Nem rabolták ki az amerikai úszókat, ők randalíroztak egy benzinkúton

2016. augusztus 19. 08:59

Nagyon úgy tűnik, hogy kamu volt Ryan Lochte-ék sztorija arról, hogy őt és úszótársait kirabolták Rióban, valójában ők voltak azok, akik törtek-zúztak egy benzinkúton.

2016. augusztus 19. 08:59

Kiderült: nem rabolták ki Rio de Janeiróban az amerikai úszókat. Sőt. Valójban Ryan Lochte-t és három társa, Gunnar Bentz, Jack Conger és Jimmy Feigen volt az, aki egy bulit követően tört-zúzott egy benzinkútnál, majd először ki sem akarták fizetni az okozott kárt, de végül azért legalább azt megtették.

Az amerikai úszók korábban azt állították, hogy rendőrnek öltözött ismeretlenek fegyvert fogtak rájuk, és elvették az értékeiket. Ezzel kapcsolatosan a riói rendőrkapitány azt közölte: valódi rendőrök állították meg őket, és miután az egyik úszó kiszámíthatatlanul viselkedett, valóban előkerült az egyik szolgálati fegyver, de azt nem használta senki.

Ryan Lochte egyébként már az USA-ban, két társát – Bentz-et és Congert – viszont a brazil hatóságok leszállították a repülőről. Ellenük akár vádat is emelhetnek a hatóság félrevezetése miatt.

Mindeközben az olimpia szóvivője megvédte a sportolókat: mondván nagy nyomás alatt versenyeztek, ezért követtek el hibákat.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2016. augusztus 19. 12:56
Lochte nem egy agytröszt, sőt: https://www.youtube.com/watch?v=gpBYpwxdyTQ
excopp
2016. augusztus 19. 10:42
- újabb bizonyság arra, hogy nagy úszó is lehet morális törpe - ha már sportember, akkor Cseh Laci meg Gyurta Dani (szándékosan úszókat említek és szándékosan a nem legjobb olimpiájuk miatt) - nincs nekünk semmi szégyenkezni valónk
Box Hill
2016. augusztus 19. 10:20
Csak a demokrácia bevezetéséért randalíroztak.
VESZ ÉSZ
2016. augusztus 19. 09:58
Csak azt tették amit otthon (USA) látnak. Felelőtlenül cselekedni,törni-zúzni mindenért mást okolni,azután mindent megmagyarázni,vagy azt sem.MERT.Ők ez erősek és gazdagok,akkor és azt tesznek amit akarnak,ez van emberek.EZ VAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!