Zsidó Világkongresszus vezetője: Magyarország a nácizmus útjára lépett

2016. július 18. 16:13

Magyarország a nácizmus útjára lépett Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus vezetője szerint, aki ezt egy az Observernek adott pénteki interjújában fejtette ki.

2016. július 18. 16:13

A pénteken az Observerben megjelent interjúban Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus vezetője Magyarországot emelte ki, mint az antiszemitizmus szempontjából legaggasztóbb európai országot. Lauder már a tavalyi auschwitzi látogatása során megjegyezte, hogy az európai közhangulat egyre inkább kezd hasonlítani az 1933-as évekéhez.

A riporter kérdésére ezúttal elmondta, hogy Magyarország a legbántóbb, mivel „van neonáci pártjuk, a Jobbik, szobrokat állítanak Horthynak, aki náci volt, és úgy változtatták meg az alkotmány szövegezését, hogy kikerül belőle a holokauszt szó”.

Arra a kérdésre, hogyan jellemezné Vlagyimir Putyin orosz elnököt, Lauder azt válaszolta: „Nagyon okos. Mindent megtesz, amit tud, hogy Oroszország újra hatalmas legyen. Putyin valódi patriótája a hazájának, igazi vezető.

Palesztinával kapcsolatban pedig elmondta: „Jártam a legtöbb arab országban. Legtöbbjük tart Irántól, USA-ellenes és úgy érzik, az USA cserbenhagyja őket. Szövetségest keresnek, és Izrael felé fordulnak. Itt az ideje egy kétállamos megoldásnak. Tudom, hogy Abdel Fattah el-Sisi, Egyiptom elnöke, akivel tárgyaltam néhányszor, erősen hisz abban, hogy ezt kell tenni. Azt hiszem, meg lettek híva a felek, hogy találkozzanak Egyiptomban.” 

Összesen 547 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. július 25. 03:59
Szóval a zsidók mindig akkor náciznak ha a kezük valamibe belelóg ,hogy terelődjön róluk a figyelem akár csak a kommunista ballibsik.
áfonya
2016. július 25. 03:20
NA A BALLIBSIK EZT KAPJÁK KI FORRÓN :D Bél­sár­ral ön­töt­ték le Bu­da­pes­ten a szci­en­to­ló­gu­sok ame­ri­kai nagy­fő­nö­két! Vi­lág­bot­rány! Szom­ba­ton Pes­ten a Váci úton a fel­há­bo­ro­dott lakók em­beri fe­ká­li­á­val ön­töt­ték nya­kon a Sz­ci­en­to­ló­gus Vi­lág­egy­ház nagy ti­tok­ban Ma­gyar­or­szágra ér­ke­zett fő­nö­két. http://ripost.hu/cikk-belsarral-ontottek-le-budapesten-a-szcientologusok-amerikai-nagyfonoket/?source=hirkereso Szcientológusok zsidók??? úgy tudom zsidó szekta . Miért támogatja a Szcientológia Egyház Bajnai Gordonékat és az együtt 2014 mozgalmat? -mert a kommunisták mindenben benne vannak ami a nép ellen ellehet követni......... ""A jobboldali gondolkodástól mindig is távol álltak a szcientológiához hasonló disznóságok. Ezeknek a népbutításoknak az élén mindig kriptozsidót kell keresni. Az élet menete és egyéb rendezvényeken is megjelentek szcientológus vezetők. Valószínűleg úgy nézhet ki a megegyezés, hogy pénzelték a bajnai kampányt, cserében bajnaiék majd személyiségfejlesztő tréningeket fizetnek állami pénzen. Nyilván többszörösen megtérülne a befektetés, ha hagytuk a 2010-s választással,megbuktattuk.""
Vezetéknév Utónév
2016. július 19. 11:47
Túlzó, de nem alaptalan a kritika.
duzur
2016. július 19. 09:58
Eltekintve attól, hogy vannak akik ezen a magyar fórumon, lelkesen lezsidóznak engem, Mon engem még senki nem zsidózott le. Igaz, hogy nem is néznek zsidónak. :-) Velem mindenütt nagyon elözékenyek és kedvesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!