Netes videói miatt ölte meg húgát, tüntetnek ellene

2016. július 20. 10:20

Saját bátyja fojtotta meg a pakisztáni hírességet, Qandeel Baloch-ot. Iszlámábádban tömegek tüntettek a „becsületgyilkosság” miatt – számol be az Euronews.

2016. július 20. 10:20

A férfi nem bánta meg a „becsületgyilkosságot”, a húgát elmondása szerint a közösségi médiumokra feltöltött videói miatt ölte meg. A nő apja bátornak nevezte lányát és azt mondta, nem bocsát meg a fiának tettéért. 

A fiatal nő temetése hétfőn volt, a gyilkosság tömeges felháborodást váltott ki. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 20. 15:30
Ez egy rémálom, vallási alapon bárki legyilkolható, mert úgy gondolom, akár a testvér, lány stb. És a saria szerint ez oké, a csávónak a haj szála se fog meggörbülni.
alphaslt
2016. július 20. 12:35
Nekem úgy tűnik, hogy ezek a vadak még nem nőttek fel a modern technika vívmányaihoz. A lány csak használta közösségi oldalakat, technikát ami a világ civilizált részén természetes. Próbált a XXI-ik században élni. Nekem a "Jöttünk, láttunk, visszamennénk" jut eszembe, főleg azok a jelenetek amikor először látnak autót, tv-t stb. Ezek a barbárok tényleg a középkorban élnek.
crydog
2016. július 20. 12:34
Állatok ezek nem emberek. Ez nem kultúra hanem annak teljes hiánya. A Neandervölgyi ősember különb volt ezeknél a vallási agymosott zombiknál. Nemrég utaztam át kocsival a franciákon, csak az autópályán mentem, de néhol mégis mintha a Walking Dead filmben autóztam volna.Úgy is kellene bánni velük.
Onurisz
2016. július 20. 12:22
Majd a legközelebbi családi vacsoránál (talán úgy 50 év múlva) megvitatja apa és fia, hogy mit is mondott erről Allah Mohamednek. Tragikus ez, de az ő tragédiájuk, nekik kell eldönteniük, mi legyen. De amíg ők ilyeneken lamentálnak, addig ne jöjjenek ide "integrálódni". Meneküljenek egymáshoz. A gyilkolászósoknak csináljanak Mohamedisztánt, ahol zsákba dugják a nőket, nincs foci és telefon, csak kecske. Akik pedig simogatni és integrálni szeretnék a drágaságokat, azok költözzenek hozzájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!