Fiatalkorú menedékkérők molesztáltak lányokat Németországban

2016. július 21. 18:32

Előállított a rendőrség három, 14 és 17 év közötti fiút Mönchengladbachban, mert a gyanú szerint fiatal lányokat molesztáltak a város strandján. A három fiú közül egyikük bevándorló hátterű, de már német állampolgár, ketten viszont felnőtt kísérő nélkül érkező afgán menedékkérők voltak.

2016. július 21. 18:32

Eljárás indult fiatal menedékkérők ellen lányok molesztálásának gyanúja miatt a németországi Mönchengladbachban – közölte csütörtökön a helyi rendőrkapitányság. A közlemény szerint az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli város strandján nyolc, 12 és 18 év közötti lány szerdán megkérte az úszómestert, hogy hívja ki a rendőrséget, mert három fiatalember szexuálisan zaklatta, egyebek között tapogatta őket.

A rendőrség előállította a 14 és 17 év közötti fiatalokat és eljárást indított ellenük, a strandot üzemeltető vállalat pedig valamennyi uszodájából és strandjáról kitiltotta őket. A legidősebb gyanúsított bevándorló családból származó német állampolgár, a másik kettő afganisztáni származású, felnőtt kísérő nélkül érkezett menedékkérő.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
malakka
2016. július 28. 12:35
Imádom, amikor egy ilyen hírt kommentelve a söpredék azzal jön, hogy de a németek is, meg a magyarok is. Azért ne felejtsük már el, hogy: - Ha egy magyar kölyök tesz ilyet, akkor egyrészt jó eséllyel megkapja a magáét, a söpredék meg ajvékol, hogy lám, a rohadt mucsai magyar, nem csoda, hogy dühöng a családon belüli erőszak. - Senki nem fog odamenni a többi, ártatlan magyar fiatalemberhez virággal elnézést kérni, hogy jaj bocsánat ha valaki általánosított volna. - Senki nem fogja azt pofáznia a magyar lányoknak, hogy tartson kartávolságot a magyar fiataloktól, mert hát ugye. - Senki nem fog az illető kulturális és vallási hátterében felmentő elemeket keresgélni, sőt, ha valakinek netán katolikus felmenői vannak, akkor rögtön jön a pedofil kártya is. Nem, kérem, az említettek csak a rühes dögevőknek jár, magyar állampolgárnak maximum akkor, ha cigány. Hát tényleg a tetves kurva anyját már minden rohadéknak, akiknek annyira vérzik a szíve a muszlim sakálokért, hogy azzal védik őket meg a faszomalakú rohadt vallásukat, meg a kőkorszaki törzsi szokásaikat, hogy na de a német is meg a magyar is...
luga
2016. július 24. 17:05
Ez nem csak Svédországban van így, hanem Franciaországban is. A saját szememmel láttam, nem mese.
Szúnyog
2016. július 22. 17:55
Egészen pontosan így van. És még örülhetünk, ha van még annyi az európai immunrendszerben, hogy védekezik.
anaphylaxiás sokk
2016. július 22. 17:54
Értékelem az iróniát! :) De valamelyik liberális igazán elmondhatná már, hogy mikor lehet úgy tekinteni, hogy valami az Iszlámmból, meg a törzsi kultúrából fakad. Mert ha valaki muszlim, és Allah Akbart üvöltve és a Koránt citálva irtja/kínozza a hitetlent, az nem köthető az Iszlámhoz. De akkor mi köthető?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!