Gyanús csomagok miatt volt biztonsági riadó a brüsszeli főpályaudvaron

2016. június 19. 18:10

A biztonsági szolgálat a bejárathoz közeli pénztárak környékén bukkant két elhagyott csomagra, ezért lezárták a brüsszeli központi pályaudvart. Később kiderült, hogy egyikben sem volt robbanószerkezet.

2016. június 19. 18:10

Két gyanús csomag miatt rövid időre lezárták vasárnap kora délután Brüsszel központi pályaudvarát – írta a La Libre Belgique belga napilap internetes kiadása. A belga vasúttársaság közlése szerint a közlekedést már újraindították, de késésekre még órákig számítani kell.

A biztonsági szolgálat a bejárathoz közeli pénztárak környékén bukkant rá a két elhagyott csomagra. Egy esetleges terrortámadás megakadályozásának érdekében a pályaudvart lezárták és átfésülték, a két csomagot az arra szakosodott speciális egységek megvizsgálták, de robbanószerkezetet nem találtak bennük – mondta el Peter De Waele rendőrségi szóvivő. 

Az Eurostar London és Brüsszel között közlekedő szuperexpresszeinek közlekedésében fennakadások keletkezhetnek.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2016. június 19. 19:42
Mivel sajnos elkerülhetetlen, hogy előbb utóbb becsússzon egy két komolyabb párizsihez vagy orlandoihoz hasonló terrortámadás, csak úgy állítható meg a mészárlás, és hogy ezek miatt a végén egymásnak menjenek az emberek, ha senkit nem engedünk be európába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!