Erdoğan megfenyegette Merkelt örmény-ügyben

2016. június 01. 15:34

A németek népirtásnak minősíthetik a törökországi örmény holokausztot, ezért Recep Tayyip Erdoğan megfenyegette Angela Merkelt, hogy a határozat elfogadása hatással lesz a menekültügyi megállapodásra.

2016. június 01. 15:34

Ha a berlini törvényhozás beveszi ezt a csalit, és népirtásnak mondja ki az I. világháborúban történt örmény gyilkosságokat, akkor az hatással lesz a kétoldalú diplomáciai, kereskedelmi kapcsolatokra, valamint az uniós-török menekültügyi megállapodásra – fenyegetődzött Recep Tayyip Erdoğan török államfő, amikor telefonon beszélt az ügyről Angela Merkel német kancellárral. Miután kiderült: a németek népirtásnak minősíthetik a törökországi örmény holokausztot, azután történt a telefonhívás.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2016. június 02. 10:50
Eleve micsoda képmutatás, hogy a nagyon demokratikus eu ( LOL ) leáll tárgyalni egy diktátor szerű lénnyel, mert az érdeke azt kívánja. ÉS mégszebb az egészben, hogy aztért tárgyalunk velük, hogy tartsák vissza a menekült áradatot, így az EU továbbra is eljátszhatja, hogy milyen befogadó, de mégsem kell annyit befogadni. Ahelyett, hogy kimondanánk, nincs több hely már az EU-ban.... :( Gyalázat.
Malcolm Reynolds
2016. június 02. 10:31
hűű micsoda meglepetés...hmmm akik meglepődtek azoknak javaslom Lengyel Dénes: Magyar mondák a török világból ésa kuruc korból című könyvet.
nisz
2016. június 02. 10:18
"A németek népirtásnak minősíthetik a törökországi örmény holokausztot," Egyetértek, az volt. De azért én nagyon nem bánnám, ha egyszer a Benes dekrétumok következményei is hasonló elbírálásban részesülnének.
áfonya
2016. június 02. 08:46
http://www.liveleak.com/view?i=d51_1464746048
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!