Trump: Katasztrófa az európai migráció

2016. május 17. 10:11

A republikánus elnökaspiráns szerint a bevándorlók befogadása az EU-ba kész katasztrófa, a brit miniszterelnök azonban nem akarja kezelni a problémát.

2016. május 17. 10:11

Donald Trump elnökké választása esetén nem számít túl jó viszonyra David Cameron brit miniszterelnökkel. A feszültséget az amerikai ingatlanmágnás muzulmánokkal és bevándorlókkal kapcsolatos kijelentései keltették – tudósít az Euronews.

A republikánus elnökjelölt-aspiráns az ITV brit kereskedelmi televíziónak nyilatkozva kijelentette: „a bevándorlók tömegének befogadása az Európai Unió részéről kész katasztrófa”.

A David Cameronnal és közte lévő kapcsolatot így jellemezte: „legfeljebb nem leszünk jó viszonyban egymással, de ki tudja! Jó kapcsolatokra törekszem vele, de úgy tűnik, ezt a problémát Cameron nem akarja kezelni”.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2016. május 17. 13:17
Trump is a Patás kottájából játszik.
Vezetéknév Utónév
2016. május 17. 13:09
Mulatságos, hogy olyan figura riogat migránsokkal, akinek az építkezésein zömmel illegális bevándorlók dolgoznak éhbérért. Trump tehetséges standupos lehetne, politikusnak viszont csapnivaló.
Berecskereki
2016. május 17. 12:56
Bill Clinton pedig inkább erről beszéljen, agy hallgasson, mert ha Putyin begyújtja a gázrezsót abból még baj is lehet. „Hillary sorsa Moszkva kezében Hillary kritikusai pedig egyelőre hiába sopánkodnak, hogy az elnökjelöltet már régen őrizetbe kellett volna vennie az FBI-nak, hiszen szigorúan titkos anyagokat küldözgetett még külügyminiszter korában a nyílt elektronikus levelezésén. De hát, ha nem lép Washington, akkor lehet, hogy odacsap Putyin elnök, aki százszor inkább szeretné Donald Trumpot a Fehér Házban látni. Hillary email-ügyében pedig meredeken emelkedik a politikai hőmérséklet, mióta a botrányt vizsgáló bíró, Andrew Napolitano múlt hétfőn kijelentette, hogy Moszkva rendelkezik mintegy 20 000 emaillel Clintonné postaládájából. Napolitano elmondta a Fox News-nak, hogy „jelenleg vita folyik Moszkvában a külügyminisztérium és a hírszerzés között, hogy vajon nyilvánosságra kellene-e hozni a megszerzett 20 000 elektronikus levelet.” Clintonné korábban hangsúlyozta, hogy csupán egyszerű kommunikációját bonyolította és nem érzékeny államügyeket, de az idők folyamán a vizsgálat igazolta, hogy ez szimpla hazugság. Most pedig Napolitano kijelentésével az egész Clinton-kampány új fénybe kerül. Ahogyan halad előre az FBI vizsgálata egyre kritikusabbá válik a kérdés, hogy pontosan KIKNEK volt hozzáférése MILYEN információkhoz?” Forrás: http://privatbankar.hu/makro/putyin-kezeben-az-amerikai-elnokvalasztas-kimenetele-293405
gepida
2016. május 17. 11:39
Katasztrófa? Az! De az igazi katasztrófa az lesz, ha a banyát tolják be az elnöki székbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!