Fidel Castro megjelent a nyilvánosság előtt

2016. április 20. 10:42

Megjelent a nyilvánosság előtt Fidel Castro. Kuba 89 éves egykori vezetője a kommunista párt 7. kongresszusán gratulált a résztvevőknek.

2016. április 20. 10:42

Ismét megjelent a nyilvánosság előtt a 89 éves Fidel Castro. Az egykori kubai vezető a kommunista párt 7. kongresszusán mondott beszédet. Elmondta: hálás a meghívásért, ugyanakkor lehet, hogy ez az utolsó alkalma ebben a teremben beszélni.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2016. április 20. 19:05
Ez az ember legalább megmaradt annak, ami, egy tömeggyilkos kommunista, nem tagadta meg az elveit, még ha embertelen elvek is, nem lett a karvalykapitalisták kurvája, és nem döfte hátba saját szülőanyját, a kommunizmust, mint hazai szellemtársai, a balliberálisok.
Cassi
2016. április 20. 13:19
A két Castrónak még van 1-2 jó éve, aztán lefekszenek szépen. Utána jön majd a rencerváltás, mert rajtuk kívül senki sem érdekelt már a kubai kőkorszaki álszocializmus fenntartásában. Aztán minden folytatódik ott, ahol 1959-ben abbamaradt. Kiesett úgy 60 év fejlődés Kuba életéből, de ettől még forog a Föld tovább.
liberálzöld.
2016. április 20. 13:15
Sic transit gloria mundi! "Fegyverre fel kubai harcosok Jól tudjuk a mi ügyünk győzni fog Hü testvér a jog és a békesség Legyen e harccal szabad a nép Kuba népe, fogj fegyvert, hogy szép hazád önmagadnak megnyerd Küzdj tűzzel, és vassal és száz halállal szembe szállva véd, Az önkényt elsöpröd a Zsarnokok kevély nyakára lépj. Kifelé mind a vérszopókkal Kifelé gyáva gyilkosokkal Jön Fidel és vele a nép"
Akitlosz
2016. április 20. 11:51
7-ik kongresszus? Nem vitték túlzásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!