Rálőttek a rendőrökre egy, a párizsi merényletekkel összefüggő házkutatás során Brüsszelben

2016. március 15. 16:00

Kalasnyikovval lőttek rá a rendőrökre ismeretlenek kedd délután Brüsszelben, amikor házkutatást tartottak a tavaly novemberi párizsi terrortámadásokkal kapcsolatban.

2016. március 15. 16:00

Ismeretlen tettesek rálőttek a rendőrökre kedd délután Brüsszelben, miközben a rendfenntartók házkutatást tartottak egy lakásban a tavaly novemberi párizsi terrortámadásokkal összefüggésben - jelentette a helyi média.

 
A Le Soir című belga lap legfrissebb értesülései szerint Kalasnyikov típusú gépkarabéllyal támadtak a helyszínen lévő rendőrökre, akik közül az egyik könnyebben megsebesült.
 
A támadásról szóló híreket Eric Van der Sypt, a szövetségi ügyészség szóvivője is megerősítette. A tettesek a háztetőkön keresztül elmenekültek. A környéket teljesen lezárták a hatóságok.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. március 16. 08:35
Most ez komoly, emberek, azt lájkolják, hogy valakik simán rálőnek éles lőszerrel azokra, akik a többi ember biztonsága érdekében a munkájukat végzik???? És ketten vagyunk összesen, akik ellenezzük az ilyesmit????
vanádium
2016. március 16. 07:32
Az újságíróknak zsigeri hülyeségük és fóbiájuk a Kalasnyikov fegyver, mely az orosz ok utálatából is fakadhat. Még egyetlen hírben sem tüntették fel ,ha egy terrorista amerikai,angol francia, vagy izraeli fegyvert használt.
balbako_
2016. március 16. 07:27
Ezekkel szelfizett a Mutti?
Crüwel
2016. március 15. 18:46
Azért ez a hír nem érdemel 14 like-ot. Mégis csak megsérült egy rendőr és a terroristák szabadon vannak,- ezt nem kéne keverni a politikai egyet nem értéssel. Párizzsal összefüggésbe nyomoztak ami most kiemelt ügy és AK fogadta a rendőröket. Mi lehet azoknál a terror sejteknél akiknek semmi közük nem volt Párizshoz? Hozzájuk el lehet vajon érni? Mikor lehet kivonni a forgalomból őket, idejében,vagy esetleg már túl későn? Valószínű hamarosan Párizs is értelmet nyer és kiderül,hogy csak egy ügyes terelés volt a terroristák részéről. De nagyon remélem, nem nekem lesz igazam és olyan békésen fogunk együtt élni a migránsainkkal ,hogy csak na.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!