Pizzarendeléssel bukott le a párizsi terrorista

2016. március 21. 09:45

A kommandósok egy szokatlanul nagy pizzarendelés alapján találták meg Salah Abdeslam rejtekhelyét. A terrorista társaival együtt épp pizzázott és teázott, amikor a hatóságok rajtuk ütöttek.

2016. március 21. 09:45

Szokatlanul nagy pizzarendelés alapján találták meg a kommandósok Salah Abdeslamot, a párizsi terrortámadás kitervelőjét, akit már négy hónapja kerestek a francia és a belga hatóságok – derül ki a Tények videójából

Március 15-én Brüsszelben egy akció során a rendőrök megrohamoztak egy üresnek hitt lakást, majd tűzpárbajba keveredtek. Bár a három támadó közül ketten elmenekültek, a lakás átvizsgálásakor megtalálták Abdeslam ujjlenyomatát egy koszos poháron. Ekkor vált bizonyossá, hogy a terrorista Brüsszelben tartózkodik. 

Végül egy pizzarendelés alapján találták meg azt a házat a kommandósok, ahol a terrorista rejtőzött. Abdeslam és két társával, egy asszonnyal és sok gyerekkel együtt éppen pizzázott és teázott, mikor a rendőrök rajtuk ütöttek. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. március 21. 19:49
Ha valaki rejtőzködik, akkor kell egy megbízható kapcsolat a számára, aki nyugodtan mászkálhat és járhat bevásárolni. Az jóval kevésbé feltűnő, mint az óriás pizza rendelés.
Cassi
2016. március 21. 19:14
Most valahol az Iszlám Államban egy dzsihadista kiképző a szakállát tépkedi dühében. Az ilyen Salah-szerű balfácánokkal nem lehet dolgozni, mindent elkúrnak. Lebukik a barom állatja, mert 30 tiramisut rendel egy kétszobás lakásba...
Harangláb
2016. március 21. 19:10
Lehet, hogy reflexszerűen bemondta a nevét a rendeléskor?!? Mint az egykori viccben, ahol a gestapós Müller megkérdezte a hozzá beállított Stirltzet, hogy milyen az idő? Mire ő azt válaszolta: harasó...és azonnal érezte, hogy lebukott
Gullwing
2016. március 21. 11:40
Még egy érv a hogy a pizza nem egészséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!