Milliók tüntettek Brazíliában

2016. március 14. 09:25

Brazília 150 városában mintegy hárommillióan tüntettek a korrupció és a baloldali kormányzat ellen.

2016. március 14. 09:25

Mintegy hárommillióan tüntettek Brazília 150 városában a korrupciós botrányok és Dilma Rousseff elnöknő baloldali kormányzata ellen. A felvonulók abban bíznak, hogy látva a tömeges elégedetlenséget, a kongresszus bizalmatlansági indítványt kezdeményez az államfő ellen – közölte az Euronews

A volt államfőt, Lula da Silvát nemrég őrizetbe vették, mert kenőpénzt fogadott el a brazil olajvállalattól.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
náci gány
2016. március 15. 00:29
A 100 000-esen az alkotmányosságot megtestesítő allegória szerepel. Ezen Kubatov Gábor Erdősi Lászlónénak ajánlja fel a vasárnapi népszavazásról szóló beadványt, miközben kisiskolások a kormányablakról szóló verset mondják fel hetedik órában a hattyúvá vált Balog Zoltánnak, akinek a talpára jól olvashatóan Bayer Zsolt neve van tetoválva. Az 1 milliárdos bankjegyen Orbán Viktor áll nem létező alcsúti birtokán, ahol angyalok hada veszi körül és Ákos DJ-zi neki a háttérből a székely himnuszt. A nemközpénzek már nyáron forgalomba kerülhetnek, és kizárólag az MNB által üzemeltetett alapítványi borboltokban lesznek beválthatók.
náci gány
2016. március 15. 00:28
Új fizetőeszközök bevezetését tervezi az MNB. Mint közleményükben írják, a 10- és 20 ezer forintos bankjegyek alkalmazása megnehezíti közpénzek jellegevesztését okozó tranzakciók lebonyolítását, ezért olyan nagy címletű, kifejezetten "NEM KÖZPÉNZ" pénzt hoznak forgalomba, ami jobban elősegítheti a korrupciós ügyeletek, közbeszerzési mutyik és hasonló nemzetgazdasági folyamatok lebonyolítását. Lapunknak sikerült megszereznie némi kenőpénzért az MNB egyik alelnökétől a bankjegyek grafikai tervét. Az új 50 000 forintos nemközpénzen Matolcsy György egyszemélyes Laokoón-csoportként győzi le a Moody's-t, amelynek emberei halálsikolyok kíséretében nyilvánítják Magyarországot AAA-sra.
náci gány
2016. március 15. 00:26
Új, nem közpénz jellegű bankjegyek jöhetnek A korrupció elősegítésére, közbeszerzési mutyikhoz és sikkasztáshoz is kiváló lesz az MNB által hamarosan kiadott új 50.000-es, 100.000-es és 1 milliárdos bankjegy.
náci gány
2016. március 15. 00:13
Orbán Viktor nem a Magyarság miniszterelnöke. Az 53%, ami a torz választójogi törvény miatt a 2/3-ot eredményezte, csak nagyon kis részben foglalja magában megtévesztett, csodaváró magyarok szavazatait. Ezek a voksok többnyire a növekvő számú élősködő zsidóktól, a segílyekből vegetáló igénytelen, sok esetben bűnöző cigányoktól származnak, kiegészülve a csőlátó csodavárók szavazataival. Ezért véleményem szerint Orbán Viktor nem a Magyarság, nem a Nemzet miniszterelnök jelöltje, hanem a Hazánkra ácsingózó kapzsi zsidóké, bűnözőké, tengő-lengő cigányoké. És ez a kétharmados ember, akivel minimum hárommilliónyolcszázötvenezer magyar áll szemben, aki még miniszterelnökként ki sem nyitotta a csipáját, már diktátorként mesterkedik. Belső köreiből származik ugyanis az alábbi röpke információ: „a döntés megszületett, a Fidesz mindenképp szeretné megsemmisíteni a Jobbikot, mert ez a hazai politikai érdeke, valamint a vele kapcsolatos nemzetközi elvárások is ezt kérik.” Már 2010-ben!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!