Megrugdostak egy embert Trump kampányrendezvényén

2016. március 20. 15:06

Donald Trump egyik támogatója megrugdosott egy embert, aki a republikánus elnökjelölt-aspiráns ellen tüntetett. Az erőszakos jelenetek Trump arizonai kampányrendezvényén játszódtak le szombaton.

2016. március 20. 15:06

Ismét erőszakos jelenetek borzolták a kedélyeket Donald Trump kampányrendezvényén. A republikánus elnökjelölt-aspiráns Arizonában járt szombaton, ahol két ellentüntető igyekezett megzavarni beszédét. Trump hívei nem hagyták annyiban az akciót. Az egyik támogatója rátámadt az ellentüntetőre, és megrugdosta azt.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2016. március 21. 10:08
"Minek ment oda?"
robag
2016. március 20. 20:45
Nos úgyfest ez nem demokratikus, nem toleráns stb... magatartás. (a nagy liberális ottani demokrata párti emberek részéről) Sőt pont ők viselkednek úgy, ahogy elveik és nézeteik szerint a másik "gonosz" fél képviselői viselkednek. Úgy vélem ez nemcsak nekem tűnik fel. Ez a viselkedésük, pedig elég kontra produktív lásd a magyar közéletben is kik azok akik hasonló módszerekkel élnek és azt is, hogy hová jutottak napjainkra. Ebből kifolyólag bizakodó vagyok Trump jövöjét tekintve, mint potenciális elnök. Ajánlom figyelmetekbe azt a tényt is, hogy a faceb...-on Hillary C.-nak kb: 3 millió kedvelője (nincs annyi még) Donald T.-nak pedig már több mint 6 millió van. Szerintem ez is sejtett valamit (persze a választást kell végül megnyerni) de ez is biztató.
Cassi
2016. március 20. 20:11
A provokátor lebőgött, de semmi gond, rövidesen egy 110 éves treblinkai túlélőnek eszébe fog jutni, hogy az egyik őr mintha hasonlított volna Trump nagymamájának szeretőjére.
o _ A
2016. március 20. 19:46
12 zöld, 6 piros kéz. Hmm... Beszédes, meg kell hagyni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!