Abdeslam nem működik együtt a hatóságokkal

2016. március 25. 19:39

A belga igazságügyi miniszter közlése szerint a párizsi terrortámadások főszervezője nem hajlandó együttműködni a hatóságokkal a keddi brüsszeli terrortámadások óta.

2016. március 25. 19:39

Salah Abdeslam, a tavaly novemberi párizsi terrortámadások előző héten elfogott feltételezett főszervezője a három nappal ezelőtti brüsszeli merényletek óta nem működik együtt a hatóságokkal - közölte pénteken Koen Geens belga igazságügyi miniszter.

A szövetségi főügyész arról tájékoztatott, hogy Salah Abdeslam a zaventemi és a metróállomásban végrehajtott támadások óta nem akar beszélni” – jelentette ki a tárcavezető a parlament előtt tartott felszólalásában.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2016. március 26. 17:31
Az amerikaiaknak van egy vízbefojtásos technikájuk. Talán be kellene sürgősen vetni,míg másokat fel nem robbantanak. Egyébként biztosan létezik egy igazság szérum amelyet hipnózissal együtt lehet használni.
lajkakutyus
2016. március 26. 14:08
Ne faszoskodj itt, Qantamanon ártatlanokat kínoztak, aláztak, nem embereket gyilkoló szörnyeket. Ez ellen minden normális ember tiltakozik. Eljutott az agyadig, vagy megrögzött seqqfej vagy ?
Gullwing
2016. március 26. 10:52
Egy rövidke órát kérnék. Csak egy órát.
forsteandretredjemann
2016. március 26. 10:43
Neki joga van hallgatni, a társadalomnak joga van tudni. A méltányosság és egynelő elbánás jegyében ugyananyi kíméletet érdemel amennyit ő tanúsított. Évtizedek óta léteznek drogok amivel elérhető, hogy beszéljen. Évezredek óta létezik az olcsóbb "kiverik belőle az információt". Aztán mehet a kandisznók elé. Az erről készült vidó pedig az ISIS-nek. Hadd találják ki hogyan lehet sertésgyomron át a hurik közé jutni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!