Ön szívesen élne együtt ilyen emberekkel?

2016. február 02. 13:56

Nőkkel szembeni szexuális erőszak- és bántalmazási statisztikák kapcsán arról kérdezte az utca emberét a Slejm, hogy milyen érzés lenne számukra, ha olyan kultúrkörbe tartozó emberekkel kellene együtt élniük, akik így bánnak a nőkkel. A videó végén aztán kiderült, honnan származtak az adatok. Volt nagy meglepődés.

2016. február 02. 13:56

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. május 26. 18:13
Az a beszarás te sutyerák, hogy feministának titulálsz egy nőt csak azért, mert szót mer emelni az őket érő erőszak és megkülönböztetés ellen. A férfiakat meg majd akkor kezdd el sajnálni, amikor ők szenvedik el az erőszakos cselekmények többségét. De valamiért jellemzően nem velük történnek az atrocitások.
Pinter68
2016. május 26. 18:13
Azért rendesen a társadalom alja vagytok, itt egypáran. Az ostobaságotoknál talán csak a korlátoltságotok a nagyobb. Anyátok valószínűleg szomorú lenne ha látná, milyen szar ember lett belőletek. Már persze ha nem ő tett ilyen egoista kis faszkalappá benneteket.
Pinter68
2016. május 26. 18:13
Ja, értem. Mert férfi csak az lehet aki keményen megadja a nőnek és nem hagyja hogy belepofázzon a férfiak dolgába, ugye? Meg néha egy -két nevelő hatású pofon sem árt, mi? Aztán a barlangból mikor jöttél ki, neandervölgyi? Lol
Pinter68
2016. május 26. 18:13
Beugratós, de éppen az a célja. Hogy mielőtt elkezdünk másoknak papolni a mi magasabbrendű kultúránkól, előbb illene körülnézni a saját házunk táján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!