Magyar Idők: Titkos török-német paktumról beszél Orbán

2016. február 11. 09:19

A Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor egy titkos német-török paktumról beszélt a Fidesz lillafüredi frakcióülésén. A lap szerint a miniszterelnök azt mondta: a titkos megállapodás lényege az, hogy közel félmillió migránst közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket

2016. február 11. 09:19

Titkos német-török paktumról beszélt a Fidesz lillafüredi frakcióülésén Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők szerint: ez alapján közel félmillió bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket – írja a lap. Orbán szerint a legfontosabb feladat a paktum elhárítása, mivel szerinte az egyébként sem oldaná meg a migránsválságot.

Egy más témában tartott sajtótájékoztatón Halász János szóvivő elmondta: „a Magyar Idők értesülése megállja a helyét. Abban a tekintetben is, hogy szerda este a mindennapok biztonságának erősítéséről beszéltünk”. Megjegyezte, csütörtök délelőtt Pintér Sándor belügyminiszter tájékoztatja a frakciót a migrációval kapcsolatos helyzetről.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2017. április 19. 09:49
Ez ellen fel kell lépni. Erre lehetett számítani. Merkel küldetése érthetetlen, józan ésszel magyarázhatatlan. Kiszolgáltatottak vagyunk, ennek ellenére Európa népeinek együttesen kellene fellépniük ez ellen a titokban történő elveszejtés ellen. A törökök pénzt akarnak, a görögök nem mondanak le a migráns-üzletről, Szíria helyzete a közeljövőben nem fordul jóra. A mi régiónkban pedig általános lesz a nyomor, ha ide kényszerítenek egy jelentős létszámú migránst.
motoros
2017. április 19. 09:49
Mire is alapozod ezt az okádást, te kretén?
motoros
2017. április 19. 09:49
Snowden!
írmag
2016. március 25. 09:41
Az 1500-1600-as évek félholdas-lófarkas török zászló megváltozott az idők során, mostanra jól tükrözve a körülményeket is csökkenő holdas lett. A holdtöltéig jól kell felhasználnunk az időt a barátaink megválogatásában, a lófarkat meg előlegben elküldhetjük angela merkelnek, aztán majd úgy is megkapja az eredetit, ha nem jön meg a németek esze. Mindenesetre újra kell értékelnie Európának az egri és más magyar csillagokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!