Migráció: kitört az ajtó-gate Nagy-Britanniában

2016. január 21. 15:44

Vizsgálat indult Nagy-Britanniában amiatt, mert Middlesbrough-ban szinte az összes olyan ház ajtaja piros, ahol migránsok laknak.

2016. január 21. 15:44

Miután a Times magazin beszámolt róla, sürgős vizsgálat indult Nagy-Britanniában amiatt, hogy egy északkelet-angliai városban, Middlesbrough-ban szinte az összes olyan háznak piros az ajtaja, ahol migránsok élnek: legyen szó szíriai menedékkérőkről vagy kelet-európai bevándorlókról.

A házakat építő Jomast cég szerint viszont szó sincs diszkriminációról, hiszen az általuk épített legtöbb épület ajtaja piros, készüljenek azok magánembereknek, akár migránsoknak. Ennek ellenére a vállalat beleegyezett, hogy átfessék az ajtókat.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. február 01. 17:50
Agyhalál.
memocrat
2016. január 31. 18:43
A felső házban piros, az alsó házban zöld. A probléma az, hogy megdobálták mindenfélével az ajtókat, így egyértelmű, hogy a migránsokat támadták. A szín lényegtelen. Mindenféle színű ajtó van a városban, más helyeken is. Nem a szín a lényeg, de félnek hangsúlyozni, h a migránsokkal van gondjuk.
pollip
2016. január 23. 14:52
Már az ajtó színébe is beleszól a liberálfasizmus.
Harangláb
2016. január 23. 14:51
Diszkrimináció, még jó, hogy nem kell bélyeget viselniük...rohadt náci angolok!!!...Flashmob, tünti az angol nagykövetsége elé, kedves hazai libsik?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!