Lelőttek egy feltételezett terroristát Párizsban

2016. január 07. 14:43

A francia rendőrség lelőtt egy férfit Párizsban, aki „Allah Akbar” kiáltással, késsel a kezében igyekezett megtámadni a rendőrkapitányságot – írja a Daily Mail. A korai beszámolók szerint a férfi egy robbanóövhöz hasonló felszerelést is viselt, de a bomba hamisnak bizonyult.

2016. január 07. 14:43

Lelőttek egy férfit Párizs 18. kerületében, aki „Allah Akbar” kiáltással, kezében késsel próbálta megtámadni a helyi rendőrkapitányságot – írja a Daily Mail. A támadó egy robbanóövhöz hasonló felszerelést is viselt, ezért a hatóságok lelőtték. A holtestet először egy robottal közelítették meg, hogy megtudják, élesítve van-e a készülék. A tűzszerészeti vizsgálat után azonban kiderült, hogy a bomba nem volt valódi. A rendőrség lezárta a környéket. 

A párizsi rendőrség az esetet egyenlőre terrortámadásként kezeli. Ezt a novemberi terrortámadásokon kívül az is indokolja, hogy pont ma van a Charlie Hebdo elleni támadás egyéves évfordulója.

(Kép: Alice Serrano/Twitter)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. január 08. 05:37
Lesz még ennek az ellenállónak szobra Párizsban, ha Ságvári Endre elvtárs esetére gondolunk aki kivont revolverrel szaladgált a cukrászdában a rendőrség felé Lenin Akbar kiáltással . Mondjuk 1958-ban is megjósoltam, hogy lesz még szobra Nagy Imrének Magyarországon, de arra álmomban nem gondoltam volna, hogy azok járnak a szoborhoz legtöbbet, majd akik kivégezték: Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Horn Gyula.
tango47
2016. január 07. 19:49
"A francia rendőrség lelőtt egy férfit Párizsban, aki „Allah Akbar” kiáltással, késsel a kezében igyekezett megtámadni a rendőrkapitányságot ..." Embernek látszó élőlények fegyvernek (bombának) látszó tárggyal ne mászkáljanak!
rosszkutya
2016. január 07. 15:34
Aloha Snackbár! Kérjük a következőt!
öszödibeszéd
2016. január 07. 15:09
egyedül egy rendőrkapitányság ellen??? lassan-lassan elhiszi tán a felvilágosult nyugat, hogy a röszkei csatában is ezek a vademberek bírtak rátámadni a rendőrosztagunkrara és nem a magyar rendőrök estek neki a vándoroknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!