Tetten érték bukaresti főpolgármestert

2015. szeptember 07. 09:52

Huszonötezer euró kenőpénzt vett volna át a bukaresti főpolgármester, mikor lecsaptak a rendőrök.

2015. szeptember 07. 09:52

Tíz százalékos részesedésért „árulta” Bukarest főpolgármestere, Sorin Oprescu az önkormányzati szerződéseket a vádhatóság szerint. A rendőrség akkor érte tetten, amikor 25 ezer eurót vett volna át: megbilincselve, kommandósok között vezették el.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altona
2015. szeptember 07. 17:42
dembszkíjt persze nem bszogatja senki. réges rég sitten kéne rohaggyon, a sleppjével cuzammen....
HHH
2015. szeptember 07. 17:28
Gudmen +1 Bar en ugy gonodlom, inkabb ujraosztas van. Kutyabol nem lesz szalonna. Ahogy nalunk sem ...
gudmen
2015. szeptember 07. 15:23
románok nem tökölnek...irigylem öket..nastase börtönben..ponta ügyészség elött...bukarest föpolgármestere porázon.. amig nálunk a hatalmi elit összejátszik a nép ellenében..jobb és bal (fidesz-maszop-dk-együtt-pm) egymás disznoságait sikálja el..kamu itéletekkel szurják ki a nép szemét..addig itt érdemi változás nem lesz..illetve csak lefelé.. ahogy keller laci nem talált fideszes tolvajt..ugy budai gyuszika sem tudott biroság elé állitani egy korrupt álbaloldalit sem..20 évtizede hülyit ez a két kokler oldal..miközben mindegyikük milliárdos lett a semmiböl..gyurcsánytol kezdve szijjárto petyáig! román ügyészség segiccsééé!!!!
Ígymegyez
2015. szeptember 07. 12:07
Nálunk is elkezdhetnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!