Két menekültszállást is felgyújtottak Németországban

2015. szeptember 07. 09:11

A nyugatnémet Baden Württembergben és a kelet-németországi Türingia tartományban is felgyújtottak egy-egy menekültszállást hétfőre virradóra.

2015. szeptember 07. 09:11

Hétfőre virradóra a türingiai Ebelebenben és a baden-württembergi Rottenburgban is felgyújtottak egy-egy menekültszállást. Ebelebenben még csak kialakítás alatt volt a leendő menekültszállás, Rottenburgban viszont menekültek által lakott konténertáborban gyújtogattak: hárman megsérültek, amikor kiugrottak az ablakon.

Németországban az év eleje óta több száz menekült- és menekültszállás-ellenes támadás történt.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Max Wünsche
2015. szeptember 07. 11:47
Akciós Molotov koktélok.Egyet fizet,tízet vihet.100 palack felett további kedvezményt,és ingyenes cím listát biztosítunk.
amok
2015. szeptember 07. 11:18
El ha-határolódom!
Szümi
2015. szeptember 07. 10:42
Nyilván az átvándorlóink is hallanak ezekről a németországi atrocitásokról - mégis oda törleszkednek. Ez ékes bizonyítéka annak, hogy ezeket csak a mammon hajtja előre, nem békében akarnak élni, biztonságban és akár szerény körülmények között.
Kanóc
2015. szeptember 07. 10:42
Ott szeretetkampány van és gyújtogatnak, itt állítólag gyűlöletkampány van, és nem gyújtogatnak - kivéve a bevándorlók. Szóljon, akinek még nem esett le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!