Fehér limuzinnal tüntettek a bevándorlás ellen, a határok lezárásáért

2015. szeptember 23. 20:18

A finn határvárosban a bevándorlók ellen, a határ svéd oldalán mellettük demonstráltak.

2015. szeptember 23. 20:18

Az Exponerat TV beszámolója szerint mintegy ötszázan tüntettek szombaton Lappföldön, a svéd-finn határvárosban, a huszonkétezer lakosú Tornióban a nyitott határok ellen. A felvételen egy fehér limuzin is vonul a tömeggel, orrán finn zászlókkal, oldalán „Pihi Tuning Show” felirattal.

A The Local svéd kiadása azt írja, többek közt „ISIS, takarodj!” és „Elég volt, zárják le a határokat!” transzparensekkel és finn zászlókkal vonultak fel a tüntetők, akik közül sokan finn hokimezt viseltek – eközben a svéd oldalon többen a menekültek mellett demonstráltak.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2015. szeptember 24. 10:05
Ez a belátható időn belül véget nem érő "bevándorlás"-show valószínűleg nagyobb veszély Európára, mint a Görögország-Euró-zóna válság, de, ha abból nem csináltak Euró-zóna szintű konzultációt, ebből sem fognak, inkább nyomják az eu-konform propagandát a szolidaritás, az emberségi kötelezettségek, nemzetközi megállapodások, meg a franc tudja még miről.
MZ/X
2015. szeptember 24. 08:26
Európai népszavazás a bevándorlókról... lehetséges...?
Akitlosz
2015. szeptember 24. 00:44
Zöld zokniban mosták a fogukat, az egészséges fogakért.
lebegyew
2015. szeptember 23. 20:42
Egy fénykép jó lenne a svéd bevándorláspárti tüntetőkről, mivel könnyen lehet, hogy néhányan közülük már Svédországban élő korábbi migránsok. Persze tudom, hogy külső alapján véleményt alkotni előítélet, de a kreol bőrű őshonos svéd elég ritka jelenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!