Ezért nem találkozott Strachéval Orbán

2015. szeptember 25. 15:02

Az osztrák kormány tanácsára nem találkozott az FPÖ-s Heinz-Christian Strachéval Orbán Viktor magyar kormányfő. Mint mondja, célja az osztrák-magyar kapcsolatok javítása, így hallgatott tárgyalópartnereire.

2015. szeptember 25. 15:02

Nem jött létre a találkozó az Osztrák Szabadságpárt elnöke, Heinz-Christian Strache és a magyar kormányfő között Orbán Viktor pénteki bécsi látogatásán. A Kronen Zeitung nyomán a hvg.hu arról ír: ennek oka az, hogy Orbán osztrák tárgyalópartnerei, vagyis az osztrák kormány a találkozó lemondását tanácsolta a magyar kormányfő stábjának. Orbán, akinek bevallása szerint az osztrák-magyar viszony javítása a célja, ezt meg is fogadta.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
exlibris
2015. szeptember 26. 01:36
Nem kell semmit belemagyarázni! O.V. valójában nem is akart találkozni Strachéval, csak megszellőztették a lehetőségét, mert ez pozitív a Jobbik-hívek számára. Ha akart volna, akkor a hivatalos programjai után találkozott volna vele. Orbán Viktor azzal találkozik, akivel akar. Ilyen egyszerű.
Akitlosz
2015. szeptember 25. 18:52
Orbán vajon melyik külföldi vendégének tanácsolná azt, hogy találkozzon Gyurcsánnyal, Vonával? Magától értetődő, hogy a hatalom soha nem akarja, hogy az ellenzékének jó nemzetközi kapcsolatai legyenek. Ezt egy olyan dörzsölt politikus, mint Orbán tudhatná, valószínűleg tudja is, így a magyarázkodása nem hihető.
Csigorin
2015. szeptember 25. 17:04
Azt gondolom, ha az ember vendegsegbe megy, akkor illik a vendeglato kereset tiszteletben tartani. Azzal hogy elmondta mi volt az igazsag, kihuzta a lehetoseget Feynmannek alol hogy ugy interpretaljak az FPOt hogy lam, milyen szeljobb hogy MEG A FASISZTA Orban se hajlando vele talalkozni, es ez a lenyeg )
kuwiq
2015. szeptember 25. 16:23
Ez primitív húzás volt, gondolom, cserébe eztán a Feynman tartja a száját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!