Ciprasz: Folytatom a harcot

2015. szeptember 21. 08:28

Az előrehozott görög választások után Ciprasz azt mondta, folytatja a harcot. Azon munkálkodik majd, hogy megszabadítsa Görögországot a rosszakarat és a korrupció béklyójából.

2015. szeptember 21. 08:28

Győzelmet aratott az előrehozott görög választásokon az Alekszisz Ciprasz vezette Sziriza. „Ez az eredmény az emberek győzelme, bonyolult és nehéz csatát vívtunk, de most úgy érzem, hogy igazam volt, és a görög emberek egyértelmű felhatalmazást adtak, hogy folytassam a harcot az országon belül és kívül is” – mondta Ciprasz a választások után. Hozzátette: ki kell szabadítani Görögországot a rosszakarat és a korrupció béklyójából. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. szeptember 21. 17:02
Ez nem a fidesz programja? FOLYTATJUK!!!!
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 21. 12:38
Az a gáz, hogy az ilyen baltafejű vizesnyolcasok tetszenek a nőknek, amúgy a politika közelébe nem kerülnének soha - lásd pl. Demszki.
Tiszafa
2015. szeptember 21. 10:53
Már csak az a kérdés, hogy kinek az oldalán? Meg meddig? És mikor jön az újabb köpönyegváltás? Ja kérem, a demokrácia nem más, mint az emberiség legnagyobb átverése.
TAVIROZSA
2015. szeptember 21. 10:38
Harárvédelmet Cipras, nem bírjuk az áradatot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!